logo

57 Assessmentbureaus in Noord-brabant

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

FIvie Assessment en Advies

Assessment, loopbaanadvies en studie- en beroepskeuzeonderzoek.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DM Back on Track

DM Back on Track is gespecialiseerd in loopbaanadvies , outplacement, re-integratie zowel 1e als 2e spoor en ontslagre-integratie. Voor elk traject hebben we een passende oplossing.

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

De Loopbaanladder Tilburg

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Congruens

Congruens verzorgt trainingen en coachingstrajecten op het gebied van Loopbaanadvies, communicatiecoaching en gedragstraining.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

ChainWorks

ChainWorks is jouw kennispartner op het gebied van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

Caprilli Coaching & Training

Caprilli Coaching & Training helpt mensen zich bewust te worden van wat ze willen en kunnen en zet daarbij paarden in als hulpmiddel (paardencoaching).

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

BTSW

BTSW Nederland biedt assessment en coaching welke op persoonlijk niveau wordt ingezet om het functioneren van mensen in kaart te brengen en het welzijn van mensen binnen zo kort mogelijke tijdspanne optimaal te verbeteren. Niet voor niets is onze Mission

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Bounce Centra voor Werk & Psyche

We zijn dé specialist op het gebied van werk & psyche

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 4 Bedient uw provincie

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Ataraxia-Advies

Ataraxia-Advies is een coaching-, reïntegratie- en loopbaanadviesbureau. Wij richten ons op organisaties en individuen. Ataraxia-Advies biedt snelle kernachtige coachingsgesprekken, middels Gusto®-coaching, met als doel weer inspirerend te leiden in bedr

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Assessmentbureaus in Noord-Brabant

Dat assessmentbureaus alleen maar door bedrijven in Noord-Brabant worden ingehuurd klopt niet helemaal. Ook als individueel persoon kun je bij assessmentbureaus in Noord-Brabant terecht, wanneer je wilt laten onderzoeken waar jouw (werk)voorkeur naar uit gaat of wanneer je wilt weten op welk niveau jouw intelligentie zit. Wel zul je dan zelf voor de kosten moeten opdraaien. Wanneer je als mogelijke kandidaat voor een specifieke functie bij een bedrijf in Noord-Brabant naar een van de assessmentbureaus wordt gestuurd, zijn de kosten uiteraard voor de opdrachtgever. Wil je er achter komen, hoe assessmentbureaus werken en waar ze precies in Noord-Brabant te vinden zijn? Kijk dan op Werksite voor een overzicht. Je kunt meteen beoordelingen en ervaringen van anderen nalezen. Mocht je voor een sollicitatie worden uitgenodigd om een assessment te doen, dan weet je ongeveer wat er van je wordt verwacht.

Instrumenten

Assessmentbureaus in Noord-Brabant zullen altijd gebruik maken van psychologische instrumenten zoals persoonlijkheidstests, IQ-tests, interviews en rollenspellen en/of werkgerelateerde opdrachten. Sommige assessmentbureaus bieden ook trainingen aan om de verdere ontwikkeling van medewerkers te achterhalen en te stimuleren. Wanneer bedrijven uit Noord-Brabant assessmentbureaus voor deze expertise inhuren, heeft dat vaak als reden dat zij met ongemotiveerd personeel te maken hebben. Door middel van een assessment kan worden achterhaald, hoe deze medewerkers het weer bij de opdrachtgever in Noord-Brabant het naar hun zin krijgen.

Rapportage

Assessmentbureaus zijn naar hun opdrachtgever in Noord-Brabant verplicht om te rapporteren. In een dergelijke rapportage zijn de uitslagen en bevindingen van de verschillende tests opgenomen en het advies naar de opdrachtgever uit Noord-Brabant toe. Vooraf is er met deze opdrachtgever afgesproken, waar nadruk op moet worden gelegd. Wanneer een bedrijf veel waarde hecht aan integriteit, dan hebben assessoren hier rekening mee gehouden. In de rapportage is dat in het advies terug te lezen. Daardoor weet de opdrachtgever in Noord-Brabant zonder twijfel, dat hij de juiste kandidaat aanneemt.