logo

163 Outplacementbureaus in Zuid-holland

Going Concern

Wij zijn een professionele re-integratie organisatie in Katwijk met een landelijke dekking en wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en proactieve aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Falkstone loopbaan- en organisatieadvies

Falkstone loopbaanadvies helpt organisaties en professionals al 15 jaar succesvol bij outplacement, re-integratie en loopbaanbegeleiding Je loopbaan krijgt toekomst. Persoonlijk, betrokken, - Daadkrachtige en mensgerichte aanpak.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Esenzia Coaching & Vitaliteit

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

10.0

Enroute

Outplacement & Re-integratie Adviseurs

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Elffers Career Management

Elffers gelooft in career management Wij geloven in het managen van je loopbaan. We bedoelen hiermee plannen, monitoren en waar nodig bijsturen; je hele loopbaan lang.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Egomotion Loopbaancoaching

Hennie Visscher, Loopbaancoach en coach Persoonlijk leiderschap bij Egomotion Coaching

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

DC Loopbaanbegeleiding

DC Loopbaanbegeleiding: Binnen 3 maanden Meer Werkplezier. Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement- en Re-integratie 2e spoor begeleiding. 1-op-1 trajecten - Google score 4,9/5.0

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland zitten meer outplacementbureaus dan je denkt. Naast het feit dat Zuid-Holland door de Randstad druk bezet is, zijn er veel bedrijven en ministeries te vinden. Helaas hebben ook bedrijven en organisaties in Zuid-Holland met reorganisatie, bezuiniging en ontslagen medewerkers te maken, waardoor er steeds meer beroep op outplacementbureaus wordt gedaan.


Lengte

De lengte en duur van outplacement verschilt bij de onderlinge outplacementbureaus. Het is daarnaast ook afhankelijk van de individuele medewerker. De ene medewerker vindt binnen een paar maanden een andere leuke baan in Zuid-Holland, terwijl de ander er minimaal een jaar over doet om via outplacementbureaus passend werk te vinden.


Niveau

Er zijn outplacementbureaus die gespecialiseerd zijn op bepaalde niveaus. Zo zijn er outplacementbureaus in Zuid-Holland die zich alleen maar richten op hoger opgeleiden. Dergelijke outplacementbureaus richten zich daarom alleen op goedbetaalde hogere (midden)kader functies in Zuid-Holland. De specialisten bij dat soort outplacementbureaus hebben daar jarenlange ervaring in en door hun expertise beschikken zij over een uitgebreid netwerk in Zuid-Holland. Daarmee hebben cliïnten een enorme voorsprong op de arbeidsmarkt in Zuid-Holland, in tegenstelling tot cliïnten bij andere outplacementbureaus.


Criteria

Bij de meeste outplacementbureaus in Zuid-Holland kennen ze de criteria van recruiters die voor bedrijven de juiste mensen zoeken, door en door. Daardoor kunnen de coaches van de outplacementbureaus een goede strategie uitstippelen en volop tips van de hand doen. Hierdoor verloopt solliciteren succesvol en zal een ontslagen medewerker binnen de kortste keren een passende baan in Zuid-Holland hebben gevonden.


Training

Veel outplacementbureaus in Zuid-Holland hebben ook expertise in huis om hun cliïnten goed te trainen. Door goede technieken onder de knie te krijgen, zullen zij sterker in hun schoenen staan bij het vinden van een nieuwe baan in Zuid-Holland. Naast het oefenen van sollicitatiegesprekken, worden er ook tips gegeven hoe je bijvoorbeeld je netwerk in Zuid-Holland kunt vergroten.