97 Outplacementbureaus in Limburg

9.7

H3Group

Outplacement, Jobcoaching, Re integratiebureau, wet poortwachter, spoor 2

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 8 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flow Loopbaanservice & Coaching

15 jaar ervaring bij loopbaanvragen!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 43 Bedient uw provincie

FB Coaching & Training

Uw specialist in Re-integratie, outplacement, wajong advies en begeleiding, coaching en sollicitatietraining

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Ephecta

Ephecta helpt mensen het maximale uit hun loopbaan te halen door humaan en zakelijk verzuimmanagement, het maximaal benutten van competenties en het creëren van nieuwe loopbaankansen. Zo helpt Ephecta mensen werken en bedrijven aan meer rendement.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 12 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Effectyf

Bij Effectyf geloven we dat mensen het verschil maken, vooral wanneer ze in hun kracht staan.

Aantal vestigingen: 15 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Cube BV

Succesvol je eigen bedrijf als vervolg van je loopbaan starten?

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Limburg

Ook al lijkt Limburg niet zo dicht bevolkt, de waarheid is anders. Er zijn bovendien veel bedrijven in Limburg gevestigd. Helaas komen ook deze bedrijven in Limburg in aanraking met ontslag van hun medewerkers. In dat geval doen bedrijven in Limburg er goed aan om van de diensten van outplacementbureaus gebruik te maken. Outplacementbureaus hebben de expertise in huis om ontslagen medewerkers weer aan het werk te helpen.


Ontslag

Werkgevers kunnen bij dreigend ontslag voor hun medewerkers, altijd terecht bij outplacementbureaus in Limburg. Daarnaast kunnen ook de ontslagen medewerkers zelf op zoek gaan naar een van de outplacementbureaus in Limburg. In dat geval zijn de kosten wel voor de medewerker zelf. Daarom is het verstandiger om een dergelijk traject in te gaan via de werkgever.


Keuze

Maar hoe maak je nu een goede keuze uit alle outplacementbureaus die in Limburg worden aangeboden? Niet alleen voor particulieren maar ook voor de bedrijven uit Limburg is dat best lastig. Het is in eerste instantie belangrijk om naar de expertise van de verschillende outplacementbureaus te kijken. Sommige outplacementbureaus bieden individuele hulp en andere bieden groepshulp. Veel outplacementbureaus in Limburg vertellen vooraf graag wat ze voor de ontslagen medewerker kunnen betekenen. Ook is het mogelijk om bij een van de outplacementbureaus uit Limburg een vrijblijvend oriïnterend gesprek aan te vragen. Wanneer blijkt dat er een klik is, kan er een keuze uit een van de outplacementbureaus gemaakt worden.


Visie

De verschillende outplacementbureaus in Limburg hebben verschillende visies en verschillende methodes waarmee ze werken. Het is goed wanneer de visie van een van de outplacementbureaus, aansluit bij het bedrijf dat het bureau inhuurt. Het maakt hierbij niet uit of het om een klein of om een van de grotere outplacementbureaus in Limburg gaat. Het is lang niet gek om naar de resultaten van eerdere kandidaten te vragen. Het moet haalbaar zijn om via een outplacementtraject binnen een jaar een andere leuke baan in Limburg te vinden.