logo

90 Outplacementbureaus in Friesland

Goedezet!

Het vinden van de juiste baan, het behouden van je baan en het vinden van de juiste medewerker is als een schaakspel. Vooruit denken, je tegenspeler inschatten, vallen en opstaan en onmisbaar.......de goede zet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Fritech Re-integratie

Fritech is de betrouwbare, persoonlijke, flexibele en deskundige personeelsdienstverlener van Friesland die uw taal spreekt!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Flexwurk B.V.

Flexwurk is de specialist in uitzend, re-integratie en schuldhulp!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Flex Advieshuis B.V.

Advieshuis B.V. helpt werkenden en werkzoekenden hun eigen kracht te laten (her)ontdekken. Wij geloven erin dat er bijna altijd meer in mensen zit dan zij er zelf uithalen. Door middel van individuele maatwerktrajecten of door workshops in groepsverband, zetten wij mensen weer in hun eigen kracht en helpen wij ze om weer in beweging te komen.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 59 Bedient uw provincie

Esther Roelofs coaching & training

Esther Roelofs, uw loopbaancoach in Groningen

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

EMERGO - Loopbaancoaching, Training & Advies

Waar houdt Emergo zich mee bezig? Emergo richt zich op het begeleiden van mens en organisatie bij ontwikkelingsvraagstukken. In ons werk gaan we uit van de kracht van het individu.We zoeken naar passies, drijfveren en talenten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

8.0

Dynamisch Bureau bv

Dynamisch Bureau: Leef je talent! Dynamisch Bureau verzorgt Outplacement, Coaching, Re-integratie 2e spoor of Re-integratie voor UWV (Modulaire dienstverlening, Werkfit Maken en Naar Werk) en de implementatie van Talentmanagement. Zij maakt het mogelijk dat medewerkers en teams hun talent “leven”. Met onze begeleiding worden talenten helder, verbeteren de resultaten, wordt ziekteverzuim voorkomen en vinden mensen werk waar hun hart ligt.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 40 Bedient uw provincie

Dicta

Ontdek en ontwikking uw talent. Dicta biedt training en advies rondom zes werkgebieden: coaching on the job, commercie, communicatie & zelfmanagement, HRM, loopbaan & reïntegratie en management & organsisatie. Bel voor meer informatie: (06) 50940366.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

DHC werkt

DHC helpt ondernemingen met het versterken van hun Menselijk Kapitaal

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.0

CV Coach

Sollicitatiebegeleiding- en advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

10.0

Choice en Partners bv

CHOICE en Partners voor: Outplacement, Re-integratie, Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Verzuimbegeleiding

Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Centraal Bureau Mobiliteit

Specialist in arbeidsmobiliteit - Roden - Leeuwarden - Zwolle - Leusden - Amsterdam

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Outplacementbureaus in Friesland

Net als in andere provincies in Nederland, zijn er ook in Friesland meer dan genoeg outplacementbureaus te vinden. Outplacementbureaus richten zich op de periode ïtussen twee banen inï. Ook in Friesland gebeurt het, dat bedrijven door middel van reorganisatie te kampen krijgen met ontslag. Gelukkig helpen outplacementbureaus weer bij het snel vinden van nieuw werk.


Redenen

Bedrijven in Friesland doen er goed aan in zee gaan met outplacementbureaus, wanneer zij door wat voor reden ook een aantal van hun medewerkers moeten ontslaan. Daar zijn verschillende redenen voor; van reorganisatie tot verstoorde arbeidsrelatie of ïverschil van meningï. Wanneer voor een medewerker geen plaats meer bij het bedrijf is, zal de organisatie de hulp inschakelen van outplacementbureaus. Elk bedrijf in Friesland zal actief moeten meewerken om hun ontslagen medewerkers elders weer aan het werk te krijgen. Outplacementbureaus geven hierin advies en ondersteuning.


Goede kans

De meeste kandidaten die via hun oude werkgever bij een van de outplacementbureaus in Friesland terecht komen, hebben goede kans van slagen op een nieuwe baan. Vaak gaan ze er zelfs op vooruit. De outplacementbureaus zelf hebben geen banen in de aanbieding. Wel bieden outplacementbureaus hulp in de zoektocht naar nieuw werk in Friesland. De coaches van outplacementbureaus geven de juiste aanwijzingen en bieden goede faciliteiten aan, waardoor kandidaten gestimuleerd worden om te solliciteren.


Drie fases

Het traject bij outplacementbureaus in Friesland of waar ook in Nederland kent drie fases: verwerking van het ontslag, het analyseren van iemands kwaliteiten en de hulp bij het solliciteren. Het gaat je niet in de koude kleren zitten, wanneer je van de een op de ander de andere dag je baan kwijtraakt. Bij outplacementbureaus krijg je de kans om hier goed over te praten. Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in waar je goed in bent en hoe je deze kwaliteiten wilt inzetten. Daardoor kun je heel gericht naar een passende functie in Friesland gaan zoeken.