logo

45 Assessmentbureaus in Zuid-holland

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

BTSW

BTSW Nederland biedt assessment en coaching welke op persoonlijk niveau wordt ingezet om het functioneren van mensen in kaart te brengen en het welzijn van mensen binnen zo kort mogelijke tijdspanne optimaal te verbeteren. Niet voor niets is onze Mission

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Aob Compaz

Grootste loopbaandienstverlener van Nederland!

Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie

Adviesbureau Koers

Adviesbureau Koers is hét gespecialiseerde psychologisch adviesbureau op het gebied van studie- en beroepskeuze, loopbaan en personeelsontwikkeling, met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle.

Aantal vestigingen: 4 Bedient uw provincie

Academycoaching

Wij ondersteunen young professionals met loopbaan- en persoonlijke ontwikkelingsvragen.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

10.0

AanZet

Word een Onweerstaanbare Professional met AanZet!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Psycholoog 4-inspiration

4-inspiration: Ontdek je verborgen talenten!

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Psychologisch Adviesbureau Libertijn

De specialist in gedragsverandering om zodoende met plezier te werken in de juiste baan!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

OSIC

OSIC - Organisatieontwikkeling door middel van Coaching, Counceling en Consulting. Gericht op professionals, manager, leidinggevenden en hun teams. (Persoonlijk) leiderschap, performance, loopbaan, outplacement, ontwikkeling, conflicthantering op het werk.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

9.5

NextJob Outplacement

NextJob Outplacement ondersteunt boventallige en ontslagen werknemers met het vinden van een nieuwe baan. Het hoofdkantoor van NextJob Outplacement is gevestigd in Soest. Wij hebben vestigingen in het hele land.

Aantal vestigingen: 14 Bedient uw provincie

Assessmentbureaus in Zuid-Holland

In Zuid-Holland maken steeds meer bedrijven gebruik van de diensten van assessmentbureaus. Vooral bedrijven die op zoek zijn gespecialiseerd personeel schakelen assessmentbureaus in. Via assessmentbureaus komen ze er zo achter of bepaalde kandidaten capabel genoeg zijn om een functie binnen hun bedrijf te bekleden. Voor kandidaten is het daarom best handig, om vooraf te weten wat assessmentbureaus nu precies vragen en testen. Voor een duidelijk overzicht van assessmentbureaus die in Zuid-Holland actief zijn, kun je via Werksite doorklikken. Best handig, want mensen die al eerder met assessmentbureaus in Zuid-Holland te maken hebben gehad, hebben hun meningen en ervaringen achtergelaten. Daardoor krijg je een goed beeld van het werkterrein van assessmentbureaus.

Juiste keuze

De meeste bedrijven in Zuid-Holland die al eerder met assessmentbureaus hebben samengewerkt, hebben een goede verstandhouding met deze assessmentbureaus. In dat geval is het al bekend waar hun keuze op gevallen is. Bedrijven die in Zuid-Holland nog nooit eerder met assessmentbureaus gewerkt hebben, doen er goed aan om bij hun collegaïs te informeren en bovendien te kijken of het bureau is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Alleen met een dergelijke aantekening zijn de adviseurs van dergelijke assessmentbureaus gecertificeerd om kandidaten te testen.

Voorinformatie

Voor kandidaten is het prettig, wanneer ze ongeveer weten wat hen te wachten staat bij assessmentbureaus. Als je graag een bepaalde baan in Zuid-Holland ambieert en er wordt tijdens het eerste sollicitatiegesprek aangegeven dat het bedrijf je ook wil laten testen bij een van de assessmentbureaus, is het verstandig om goed voorbereid zoïn traject in te gaan. De meeste assessmentbureaus zullen je testen op vier onderdelen. In een kennismakingsinterview zullen ze je informeren hoe het traject verloopt en willen assessmentbureaus ook van jou meer informatie krijgen. Wat is bijvoorbeeld je motivatie om bij het bedrijf in Zuid-Holland te werken en wat is precies je werkervaring. Vervolgens nemen assessmentbureaus zowel een IQ- als een persoonlijkheidstest af en aan de hand van opdrachten en/of rollenspellen wordt er gekeken of je geknipt bent voor de functie. Pas na goedkeuring vanuit assessmentbureaus, is er reden voor het bedrijf in Zuid-Holland om je definitief aan te nemen.