logo

33 Assessmentbureaus in Limburg

Focus

Focus werkt als onafhankelijke partner aan een duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. In alle diversiteit en gericht op een helder en betekenisvol resultaat.

Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

ChainWorks

ChainWorks is jouw kennispartner op het gebied van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Care4Careers

Wij zijn een bekwaam, betrokken en bevlogen landelijk loopbaanadviesbureau met (inter)nationale ervaren, coaches, gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Al onze diensten bieden wij ook online aan.

Aantal medewerkers: 11 — 100 Aantal vestigingen: 32 Bedient uw provincie

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Aob Compaz

Grootste loopbaandienstverlener van Nederland!

Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie

Reflekt HRA

We begeleiden mensen en teams die in de arbeidsmarkt tegen uitdagingen, problemen of vraagstukken aanlopen, waarin zij professioneel geadviseerd en/of begeleid in willen worden.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 3 Bedient uw provincie

QPPS Lifetimetimedevelopment

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Peters & Van Bree

Peters & Van Bree heeft door haar jarenlange ervaring alle deskundigheid in huis over outplacement,ontslag- en verzuimzaken en re-integratie

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

OSIC

OSIC - Organisatieontwikkeling door middel van Coaching, Counceling en Consulting. Gericht op professionals, manager, leidinggevenden en hun teams. (Persoonlijk) leiderschap, performance, loopbaan, outplacement, ontwikkeling, conflicthantering op het werk.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Mind at Work

Mind at Work, wij richten ons op arbeid.

Aantal vestigingen: 14 Bedient uw provincie

MD assessment coaching training

MD-act is een HR adviesbureau dicht bij Nijmegen. Bij ons kun je terecht voor coaching, loopbaancoaching, assessment en training. Thema's zijn: zelfvertrouwen, loopbaan, omgaan met stress en burn-out, leiding geven, solliciteren enz.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Leaufort

Onze Psychologen en bedrijfskundige experts staan voor u klaar: Loopbaanbegeleiding, assessments, werving & selectie en organisatie-ontwikkeling.

Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Assessmentbureaus in Limburg

Natuurlijk zijn het vaak bedrijven uit Limburg die assessmentbureaus inschakelen bij selectie van de beste kandidaten. Maar ook als individu is een test bij een van de assessmentbureaus in Limburg een prima manier om te achterhalen wat voor soort banen goed bij jou passen. Door de interviews en tests die assessmentbureaus uitvoeren, weet je in ïïn klap hoe jij jezelf kunt ontwikkelen, wat voor studie daarbij kan helpen en in wat voor soort organisatie in Limburg je het beste tot je recht komt. Voor een duidelijk overzicht van assessmentbureaus in Limburg, zit je op Werksite meteen goed. Bovendien kun je beoordelingen van andere kandidaten nalezen, die al ervaring hebben met assessmentbureaus. Dat maakt het gemakkelijker kiezen.

Veelzijdig

Veel assessmentbureaus in Limburg zijn veelzijdiger dan je denkt. Er zijn assessmentbureaus die bijvoorbeeld nog veel meer voor bedrijven in Limburg kunnen betekenen. Door de zogenoemde 360 graden feedback methode, kunnen ze achterhalen hoe het (werk)niveau van de huidige medewerkers is en of het personeel competentiegericht werkt. Voor bedrijven in Limburg een rijke informatiebron, waarmee zij een tool hebben om hun personeel te motiveren. Ook geven assessmentbureaus coaching en loopbaanadvies en is het mogelijk dat zij aan medewerkers van bedrijven uit Limburg trainingen geven. Zelfs voor het afnemen van assessments is het mogelijk dat er webapplicaties worden aangeboden, waardoor bedrijven in Limburg zelf in staat om kandidaten te testen.

Vier onderdelen

Toch zijn assessmentbureaus vooral bekend door het afnemen van assessments gedurende sollicitatieprocedures. Vooral bij gespecialiseerde functies op hoger niveau, zullen bedrijven uit Limburg met assessmentbureaus samenwerken. Aan de hand van vier onderdelen, achterhalen assessmentbureaus de kwaliteiten en vaardigheden van sollicitanten. Vooraf wordt er wel goed overleg gepleegd met de opdrachtgever uit Limburg. In een interview probeert de psycholoog de kandidaat wat beter te kennen. Aan de hand van IQ- en persoonlijkheidstests wordt het duidelijker hoe een kandidaat werkelijk in elkaar steekt. Afhankelijk van de uitslag is de kandidaat wel of niet geschikt voor de functie in Limburg. Door een rollenspel en/of opdracht wordt deze keuze definitief bepaald.