34 Assessmentbureaus in Flevoland

Compact Werkt

Wij zijn actief voor werknemers, werkgevers, verzekeraars, gemeenten, UWV’s, werkzoekenden, casemanagementbureau. Wij adviseren je bij arbeidsvraagstukken

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 13 Bedient uw provincie

carrierewinkel

4 redenen om voor Carrièrewinkel te kiezen:

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 16 Bedient uw provincie

Career & Kids

Specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans mbt coaching, loopbaanadvies, outplacement (new challenge noemen wij dat) en reïntegratie

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Caprilli Coaching & Training

Caprilli Coaching & Training helpt mensen zich bewust te worden van wat ze willen en kunnen en zet daarbij paarden in als hulpmiddel (paardencoaching).

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Bureau Streefkerk BV

Al 19 jaar succesvol samen aan het werk. Bureau Streefkerk is een stevige regionale speler in de profit- en non-profitsector en is actief op het brede terrein van instroom, doorstroom en uitstroom.

Aantal vestigingen: 5 Bedient uw provincie

Bureau Gerritsen - voor Loopbaan en Ondernemerschap

Bureau Gerritsen is al meer dan 26 jaar gespecialiseerd in loopbaancoaching & ondernemerschap. Persoonlijk, positief en een aanpak op maat die bij jou past. Jij bent de regisseur, wij adviseren en ondersteunen je. Warm en betrokken!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

10.0

Big Five for Life International | RightPlacement

Leef jij je passie? Is het antwoord op deze vraag: nee. Dan ben je bij RightPlacement aan het juiste adres!

Aantal vestigingen: 9 Bedient uw provincie

Assessment Zwolle

Assessment Zwolle is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen en opgenomen in het NIP register als Arbeid- en Organisatiepsycholoog.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Aob Compaz

Grootste loopbaandienstverlener van Nederland!

Aantal vestigingen: 6 Bedient uw provincie

Adviesbureau Koers

Adviesbureau Koers is hét gespecialiseerde psychologisch adviesbureau op het gebied van studie- en beroepskeuze, loopbaan en personeelsontwikkeling, met vestigingen in Leeuwarden, Groningen en Zwolle.

Aantal vestigingen: 4 Bedient uw provincie

Psychologisch Adviesbureau Libertijn

De specialist in gedragsverandering om zodoende met plezier te werken in de juiste baan!

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

OSIC

OSIC - Organisatieontwikkeling door middel van Coaching, Counceling en Consulting. Gericht op professionals, manager, leidinggevenden en hun teams. (Persoonlijk) leiderschap, performance, loopbaan, outplacement, ontwikkeling, conflicthantering op het werk.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

MPA Coaching en Advies

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 1 Bedient uw provincie

Mind at Work

Mind at Work, wij richten ons op arbeid.

Aantal vestigingen: 14 Bedient uw provincie

Mens & Zo

Mens & Zo is een loopbaanbegeleider en coacht werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement, re-integratie, 2e spoor en loopbaantrajecten.

Aantal medewerkers: 1 — 10 Aantal vestigingen: 2 Bedient uw provincie

Assessmentbureaus in Flevoland

Outplacement, reïntegratie, beroepskeuze of ondersteuning in sollicitatieprocedures? De meeste assessmentbureaus in Flevoland richten zich op deze onderwerpen. Toch is het een feit dat vooral voor sollicitatieprocedures assessmentbureaus door bedrijven uit Flevoland in de arm worden genomen. Want assessmentbureaus hebben nu eenmaal de kennis om door middel van vraagstelling en tests te onderzoeken of een sollicitant precies die specifieke kenmerken heeft, die zo belangrijk voor het bedrijf in Flevoland zijn. Daarom is het ook voor kandidaten handig om vooraf een inschatting te kunnen maken van een assessment bij een van de assessmentbureaus in Flevoland. Op Werksite zijn alle assessmentbureaus uit Flevoland te vinden. Behalve meer informatie over hun werkwijze, kun je er ook de beoordelingen, meningen en ervaringen van andere kandidaten terug lezen.

Praktijkopdracht

Wanneer assessmentbureaus door bedrijven in Flevoland worden ingehuurd ter ondersteuning van een sollicitatieproces, gaat het vaak om hogere functies met een bepaald specialisme. Bedrijven in Flevoland willen er echt van verzekerd zijn, dat ze met de juiste man of vrouw in zee gaan. Vooral als er veel vertrouwelijkheid mee gemoeid is, wordt er voor gekozen om een deel van de sollicitatie door assessmentbureaus uit te laten voeren. Naast een aantal tests laten assessmentbureaus de kandidaat ook een praktijkopdracht maken. Dat kan variïren van een rollenspel tot een zogenoemde ïpostbakoefeningï. Afhankelijk van de opdracht van het bedrijf uit Flevoland, kan er ook voor gekozen worden om de kandidaat een offerte of een voorstel te laten schrijven. De opdrachtgever uit Flevoland en de assessor zullen gezamenlijk een dergelijke praktijkopdracht beoordelen.

Registratie

Veel assessmentbureaus zijn aangesloten bij het NIP; Nederlands Instituut van Psychologen. Hoewel een deze registratie een goede kwaliteitsnorm aangeeft is het nog geen kwaliteitsgarantie. Bedrijven uit Flevoland doen er goed aan om bij collegaïs navraag te doen over bepaalde assessmentbureaus. Sommige assessmentbureaus zijn zeer gespecialiseerd in een bepaalde branche, terwijl de kleinere assessmentbureaus er moeite voor doen om eerst de opdrachtgever in Flevoland goed te leren kennen, voordat ze een sollicitatieprocedure begeleiden.