Joyful @ work

Plaats een review

Talentontwikkeling voor individu en teams, NOLOC Register Jobcoach, loopbaancoach, re-integratiecoach, outplacement, voice dialogue. Werkend met de me.scan, een verrassend snelle en scherpe persoonlijkheidsscan.

Voor werkgevers:

Ieder re-integratie- en outplacementtraject start met de me.scan, een diepgaande persoonlijkheids- en talentenscan. Deze laat niet alleen zien waar iemand van nature goed in is, maar ook welke werkzaamheden meer energie kosten, minder comfortabel voelen en welk gedrag de medewerker daarbij laat zien. De medewerker leert de signalen herkennen en hoe hij/zij hier op een constructieve manier mee om kan gaan.

 

We kijken dus niet alleen naar passende werkzaamheden, maar zeker ook naar belemmerende overtuigingen, valkuilen, manier van samenwerken, enz. Binnen het traject wordt hierop gecoacht in gesprek en d.m.v. opdrachten. Het ene traject is heel praktisch en gaat vooral om het vinden van de geschikte baan, terwijl een ander traject veel meer de focus op gedragsverandering heeft.


Voor werknemers:

Wanneer je weet waar je van nature goed in bent, en welke werkzaamheden je veel energie kosten, kun je heel bewuste keuzes maken in je loopbaan. Ieder traject start met de diepgaande me.scan, die deze informatie - en meer - blootlegt. Van daaruit gaan we verder met drijfveren, passende bedrijfscultuur, enz. om zo uiteindelijk een fijne, passende baan te vinden, of op een duurzame manier te re-integreren.

 

Verrassend, confronterend, bevrijdend... er komen vaak allerlei emoties voorbij tijdens het me.-scan coachgesprek. Deelnemers aan de scan durven met deze nieuwe inzichten vaak lang gedroomde veranderingen door te voeren, of juist aan de slag te gaan met nog niet eerder ontdekte mogelijkheden. Indien gewenst, begeleid ik deze transformatie in een aantal vervolgsessies.

 

Wanneer het doorvoeren van veranderingen toch heel lastig blijkt, kunnen we inzoomen op 'wat er in de weg zit'. Vaak zijn dit belemmerende overtuigingen vanuit het verleden. We doen dit door gebruik te maken van:

 

Voice Dialogue
Voice Dialogue gaat uit van het idee dat je als mens uit verschillende kanten, delen of subpersonen (ikken) bestaat. Je primaire ikken zijn de kanten van jezelf die veel aan het woord zijn en je gedrag grotendeels sturen. Er zijn echter ook verstoten ikken. Dit zijn de subpersonen die je amper of helemaal niet meer hoort. Stel dat je als primaire ik de Pusher hebt, die ervoor zorgt dat je veel en hard werkt, dan kan het zomaar zijn dat je Levensgenieter volledig monddood is gemaakt. Wanneer je Pusher zo aanwezig, misschien nog wel versterkt door je Perfectionist, dan lukt het op een gegeven moment niet meer om te ontspannen. Het is lastig om zelf uit zo’n patroon te stappen. Voice Dialogue helpt daarbij.

In een Voice Dialogue-sessie gaan we in gesprek met de verschillende subpersonen in jou. Je Pusher mag vertellen hoe hij je helpt, waarom het zo belangrijk is dat hij er is, enz. Ook je Levensgenieter krijgt alle gelegenheid om te vertellen waar hij van houdt en hoe hij zijn rol graag zou invullen. Niks is goed of fout, alles mag er zijn. Voice Dialogue gaat over het herstellen van de balans in jou.

en:

 

De landkaart van jouw binnenwereld

Door letterlijk op de landkaart van je binnenwereld te stappen, krijg je inzichten in het vraagstuk dat je hebt ingebracht, en tegelijkertijd vindt er verwerking plaats. Het is een vorm van systemisch werken en heeft een helende werking. De kaart helpt je te voelen waar je nu staat, waar je heen wilt en waarin je jezelf tegenhoudt. Door op de kaart jouw route te bepalen, ontstaat de gewenste beweging.
 


Wij zijn gevestigd in:

Noorden

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Loopbaancoaching incl. me.scan; zingeving, outplacement, voice dialogue

€ 795,00 (6 uren)

Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in je werk en/of privé, kan het heel helpend zijn om zich...

Aantal vestigingen: 1 Max. 1 deelnemer

Outplacement incl. me.scan

€ 1.995,00 (3 maanden)

Wanneer je afscheid moet nemen van een medewerker door bijv. een re-organisatie, een arbeidsgeschil ...

Aantal vestigingen: 1 Max. 1 deelnemer

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Psychische kenmerken

 • Hooggevoeligheid
 • Burn-out

Aangesloten bij

 • Noloc

Methode

 • Zingeving
 • Wandelcoaching
 • Spiritueel
 • Oplossingsgericht

Methode

 • Voorselectie-assessment
 • Selectie-assessment
 • Ontwikkelingsassessment
 • Online-assessment
 • Managementassessment
 • Loopbaanassessment
 • Noorden
 • Noord-Holland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland