2 Arbeidsjuristen in Den-helder

Intercessie uitzendbureau

Bij Intercessie Uitzendorganisatie staat de dienstverlening aan u als werkzoekende voorop en hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering.

“Professioneel uitzenden begint met de juiste klik. Met werkgevers en met werkzoekende. Hoe succesvoller de klik, hoe succesvoller de samenwerking. De juiste match maken tussen werkgever en werkzoekende is een vaardigheid die Intercessie als geen ander beheerst. Dit doen wij op basis van betrokkenheid, verbondenheid en vertrouwen. Met als gevolg dat je als werkgever zorgeloos kan ondernemen en je werknemer met plezier naar het werk gaat.” Door onze vele jaren ervaring en de nauwe samenwerking met de klant, zijn wij instaat om de juiste oplossing te creëren voor u als werkzoekende. Wij bieden een doelgerichte en op uw persoonlijke wensen...

Den Helder, Heerhugowaard
Den Helder, Heerhugowaard
44 KM
44 KM

VZL Arbeidsrecht Advies

VZL voor werkgevers en werknemers met vragen over arbeidsrechtelijke kwesties. Goedkoop en laagdrempelig. Altijd gratis intake. Specialist in het ontslagrecht.

VZL is de afkorting voor Van Zanten Legal, en geeft kwalitatief hoogwaardig arbeidsrechtelijk advies op elk terrein aan werkgevers of werknemers. Persoonlijke aandacht en advies op maat. Gevestigd in West-Friesland, maar actief in heel Nederland. Voor goede raad en praktische hulp aan iedereen die te maken heeft met ontslag, arbeidsconflict of andere arbeidsrechtelijke problemen of geschillen. Specialist in het ontslagrecht.

Bovenkarspel
Bovenkarspel