Reviews over Work for People B.V.

    10.0

Ralph over: Work for People B.V.

"Work for People is geweldig voor werkzoekenden en werkgevers. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om perfecte vacatures te vinden en snel te solliciteren. Een absolute aanrader voor iedereen op zoek naar zinvol werk."

05-04-2024

    10.0

S. over: Work for People B.V.

"Zeer tevreden over hun dienstverlening, een fijn bedrijf om mee samen te werken."

05-04-2024

    10.0

Michael over: Work for People B.V.

"Manon Pieters heeft een opmerkelijke en inspirerende achtergrond die haar uniek maakt als re-integratieconsulente. Met een solide basis in het arbeidsrecht, verkregen tijdens haar werk als arbeidsrechtadvocaat, heeft ze uit de eerste hand ervaring opgedaan met de complexiteit van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Haar eigen persoonlijke re-integratietraject heeft haar niet alleen een dieper begrip gegeven van de uitdagingen die dit proces met zich meebrengt, maar ook de veerkracht en vastberadenheid die nodig zijn om succesvol terug te keren naar werk.

Wat meteen opvalt aan Manon's benadering is haar empathie en haar vermogen om anderen te helpen hun eigen kracht te (her)ontdekken. Door haar eigen ervaringen te gebruiken als basis, kan ze zich goed inleven in de situaties van haar cliënten en hen begeleiden bij het vinden van passende oplossingen. Haar motto, "je bent de baas over je eigen geluk", weerspiegelt haar empowerment-filosofie, waarbij ze cliënten aanmoedigt om de controle over hun leven terug te nemen en positieve veranderingen door te voeren.

Wat ook opvalt, is Manon's nadruk op open communicatie, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Ze benadert haar cliënten met respect en integriteit, en streeft naar een omgeving waarin openheid en eerlijkheid centraal staan. Hoewel haar benadering soms confronterend kan zijn, is het altijd bedoeld met het beste belang van de cliënt in gedachten.

Haar recente afronding van de basistraining Vertrouwenspersoon benadrukt haar voortdurende toewijding aan professionele ontwikkeling en het vergroten van haar expertise op het gebied van begeleiding en ondersteuning.

Al met al is Manon Pieters een buitengewone re-integratieconsulente met een unieke mix van juridische kennis, persoonlijke ervaring en empathie. Haar vermogen om anderen te helpen hun leven positief te veranderen, maakt haar een waardevolle bron van begeleiding en ondersteuning voor haar cliënten."

05-04-2024

    8.0

A over: dienst Werkfit maken (UWV)

"Ik vind het fijn dat Rosy altijd een luisterend oor heeft. Ze heeft oog voor mijn situatie en past daar het traject op aan. Dit geeft mij een goed gevoel en geeft mij vertrouwen op een goed resultaat."

12-04-2024

Beoordeel Work for People B.V.

Ongeldig e-mailadres
Naam bestaat niet
Naam bestaat niet