Work for People B.V.

9.5

Alle reviews bekijken | Plaats een review

Wij zijn Work for People: een uitzend- en reintegratiebureau met spreekuurlocaties in Nuth en Maastricht.
U kunt bij ons terecht voor:
- Loopbaancoaching;
- Re-integratiebegeleiding (o.a. Spoor 2 trajecten, maar ook UWV trajecten zoals Werkfit, Naar Werk, modulaire trajecten);
- Uitzenden (werving en selectie).

Voor werkgevers:

Wij zijn Work for People, een uitzend- en re-integratiebureau met spreekuurlocaties in Nuth en Maastricht. Onze focus ligt enerzijds op uitzenden/recruitment en anderzijds op het begeleiden van kandidaten in een re-integratietraject (o.a. Spoor 2 trajecten, maar ook UWV trajecten zoals Werkfit trajecten, Naar Werk trajecten, Modulaire Trajecten).

In samenwerking met onze partner Veiligheidscentrum Limburg bieden wij diverse opleidingen op het gebied van o.a. veiligheid aan.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak met aandacht voor de kandidaat/klant.

 

Onze afdeling re-integratie 

Loopbaancoaching: Wij begeleiden jou bij het helpen maken van loopbaankeuzes, het nemen van zinvolle vervolgstappen en waar nodig ook bij het adviseren voor wat betreft het volgen van opleidingen/trainingen.

 

Spoor 2 traject: Tijdens het spoor 2 traject bekijken we de re-integratiemogelijkheden buiten de organisatie van jouw eigen werkgever en gaan we samen op zoek naar passend werk bij een andere werkgever.

Waar nodig voeren wij ook een haalbaarheidsonderzoek uit: een haalbaarheidsonderzoek wordt gedaan om uit te zoeken of het zinvol is om een Spoor 2 traject te doorlopen met een zieke medewerker.

 

Outplacement: wij helpen een medewerker om een nieuwe, passende baan te vinden. Een reorganisatie kan ingrijpend zijn, daarom wordt er tijdens het outplacement traject voor goede begeleiding gezorgd.

 

UWV: Werkfit maken: Werkfit Maken is een re-integratietraject waarin mensen die al een lange tijd niet aan het werk geweest zijn, klaargestoomd worden voor de arbeidsmarkt.

 

UWV: Naar werk: Een traject naar werk volgt u via het UWV, de gemeente, uw ex-werkgever of via een verzekeringsmaatschappij. Het traject is erop gericht om (weer) aan het werk te komen. 

 

Onze afdeling uitzenden

Uitzenden: het selecteren en werven van uitzendkrachten voor opdrachtgevers. Deze werknemers gaan op uitzendbasis voor onze opdrachtgever werken. Als dat over en weer goed bevalt, dan bestaat vaak de mogelijkheid om na verloop van tijd in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

 

Werving- en selectie: wij nemen de werving- en selectieprocedure uit handen van u als werkgever. Wanneer er een match is tussen onze kandidaat en u als werkgever dan komt de kandidaat rechtstreeks voor en bij u in dienst werken, en ontvangt Work for People de vooraf met u afgesproken commissie.
 


Voor werknemers:

Waar wij voor staan:


-Een persoonlijke aanpak! Oftewel maatwerk: want elk individu is anders en heeft andere hulpvragen en behoeftes;


-Betrokkenheid! Bij ons voelen klanten zich geen nummertje, maar voelen klanten zich gezien en gehoord. Deze vertrouwensbasis zorgt ervoor dat klanten zich durven open te stellen en vertrouwen hebben in onze aanpak;


-Daadkracht! Eigen regie model: we stimuleren onze klanten om zoveel als mogelijk weer het stuur over hun eigen (werkende) leven terug in handen te pakken. Dat vergroot hun zelfvertrouwen en hun persoonlijke effectiviteit. Uiteraard ondersteunen wij de klant daar waar nodig;


-Uitgebreid netwerk! Doordat we al jaren actief zijn binnen de uitzendbranche én inhouse de beschikking hebben over een eigen trainingscentrum bij Veiligheidscentrum Limburg, kunnen we de meeste klanten snel aan een opleiding en/of werkplek helpen. We hebben een breed netwerk van bedrijven binnen het MKB en diverse overheidsinstellingen, waardoor we het gehele jaar door bij diverse opdrachtgevers op verschillende locaties een breed aanbod van vacatures kunnen invullen. Tevens kunnen we diverse werkervaringsplekken aanbieden om de belastbaarheid van een klant te toetsen en op te bouwen. Ook hebben we nauwe contacten met verschillende vrijwilligersorganisaties voor de mensen voor wie een stap naar een betaalde baan nog net een stapje te groot is;


-Korte lijnen! Bij ons hebben onze klanten één vertrouwd en vast aanspreekpunt. Onze klanten waarderen onze bereikbaarheid altijd zeer;


-Deskundigheid! Met onze kennis op het gebied van coaching én onze kennis
van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, verzuim en re-integratie staan wij klaar voor onze opdrachtgevers. Altijd doelgericht, met impact en met duidelijke resultaten.


Zo maken wij het verschil! 


Wij zijn gevestigd in:

Maastricht, Nuth

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Spoor 2 traject

€ 3.690,00 (6 maanden)

Work for People verzorgt de begeleiding van uw werknemer op individuele basis en door middel van een...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Spoor 2 traject

€ 4.356,00 (9 maanden)

Work for People verzorgt de begeleiding van uw werknemer op individuele basis en door middel van een...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Spoor 2 traject

€ 4.900,00 (12 maanden)

Work for People verzorgt de begeleiding van uw werknemer op individuele basis en door middel van een...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Loopbaancoaching

€ 107,00 (1 uur)

Loopbaancoaching is primair gericht op keuzebegeleiding, dat wil zeggen: op het helpen maken van loo...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Outplacement

€ 107,00 (1 uur)

Tijdens een outplacementtraject gaan wij samen met de werknemer in kaart brengen waar zijn/haar inte...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Werkfit maken (UWV)

€ 104,00 (1 uur)

Een Werkfit traject is erop gericht om mensen, die door omstandigheden niet zelfstandig hun weg kunn...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Naar Werk (UWV)

€ 104,00 (1 uur)

Speerpunten in onze begeleidingBij ons ervaart u de voordelen van een compact bureau. Kenmerkend voo...

Aantal vestigingen: 2 Max. 1 deelnemer

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.