ICT Career

Plaats een review

ICT Career is een selectief werving en selectiebureau in ICT. ICT Career biedt ervaren ICT Professionals die een nieuwe stap willen maken in hun carrière een platform om in contact te komen met potentieel interessante bedrijven en functies.

Voor werkgevers:

Onze opdrachtgevers zijn vooral MKB klanten met 250 tot 750 medewerkers met het primaire proces buiten de ICT. Ook Software Ontwikkel Huizen en ICT dienstverleners maken gebruik van onze dienstverlening in werving en selectie bij ICT vacatures. Voorbeelden van functies waarvoor ICT Career bemiddelt, zijn: Software Ontwikkelaar, Teamleider, System Engineer, Business Analist, Service Manager, Applicatiebeheerder, Informatie Analist of Project Manager.

U zoekt een even vakbekwame als gedreven kandidaat voor een bepaalde ICT-functie. Maar dat zullen niet uw enige kwalificaties zijn voor deze aanstaande collega. Hij zal ook in andere opzichten binnen uw organisatie moeten passen. Kan hij goed samenwerken, sluit zijn instelling aan bij de bedrijfscultuur, is hij in staat bepaalde targets te realiseren? Allemaal criteria die de selectieprocedure vaak tot een gecompliceerd proces maken. Tenzij u dit proces in handen geeft van ICT Career. Wij kennen de weg.

Opdrachtgevers: “Het komt voor elkaar bij ICT Career.”
Opdrachtgevers kunnen rekenen op uitstekende wervingstechnieken en selectieprocessen om nieuwe medewerkers in ICT aan te trekken. Door onze relatief kleine organisatie kunnen wij opdrachtgevers een persoonlijke aanpak en commitment bieden die naast de noodzakelijke kennis van recruitment en ICT leidt tot de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wij hanteren graag een strenge selectie bij aanmelding van vacatures. Wanneer wij dan een vacature aannemen, weten wij zeker dat wij de juiste partij zijn die voor de match kan zorgen. Wij hanteren dan ook graag: “Het komt voor elkaar bij ICT Career”. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn gevestigd in:

Baarn

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Baarn
  • Utrecht