Fooqus HR Support BV

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Re-integratie Spoor-2

€ 3.400,00 (12 maanden)

9.5

Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Maastricht, Echt, Eindhoven Max. 1 deelnemer

Indien volledige werkhervatting bij de eigen werkgever onvoldoende aanwezig is vanwege ontstane beperkingen, is het van belang om ook de mogelijkheden bij  andere werkgevers te onderzoeken (spoor-2).  Spoor-2 is altijd maatwerk en afhankelijk van de persoonlijke situatie van de werknemer, zijn/haar interesses en mogelijkheden. Maar ook afhankelijk van de huidige situatie, het einddoel, de doorlooptijd en het beschikbare budget.  Bij Fooqus werken wij met professionals met ieder zijn/haar eigen specialisme. Fooqus heeft een eigen Arbeidsdeskundige in huis om tevens de belastbaarheid in de nieuwe zoekrichting te toetsen op passendheid en te adviseren over mogelijkheden.  Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk aan bedrijven en nemen wij een actieve rol aan bij het leggen van contacten met potentiĆ«le werkgevers. Daarbij zoeken wij naar de best mogelijke oplossing in passend werk waarbij duurzaamheid, passie en financiĆ«le balans belangrijke factoren zijn om het traject te laten slagen.  Wij ondersteunen werknemer en werkgever gedurende het gehele proces tot aan de maximale 104 weken en/of herplaatsing.  Omdat de trajecten altijd maatwerk zijn. is de genoemde prijs een indicatie gebaseerd op een volledig traject voor de duur van 12 maanden. Prijs per dienst of maand is tevens mogelijk. NB : op locatie bij kandidaat is mogelijk (toeslag ivm reiskosten/tijd)    

Prijs is een indicatie voor een volledig basistraject gebaseerd op 12 maanden doorlooptijd. Indien de doorlooptijd wijzigt, wijzigt ook de prijs. Ook de afgesproken dienstverlening kan invloed hebben op de prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om een maandbedrag af te spreken in situaties waarbij de verwachting is dat enkele maanden voldoende zijn. 

Heb je interesse? Vul je gegevens in