Fooqus HR Support BV

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Re-integratie Naar werk

€ 0,00 (9 maanden)

6.3

Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

De werkwijze van Fooqus is altijd maatwerk.

Bij het traject naar werk gaan wij er vanuit dat de klant Werkfit is en een duidelijk zoekprofiel aanwezig is. In eerste instantie zullen wij met de klant een screening doen of het aangegeven zoekprofiel haalbaar is en de klant voldoende in staat is om te werken.

Voorts gaan wij met de klant aan de slag om de sollicitatievaardigheden aan te scherpen gericht op het zoekprofiel. Daarbij stellen wij de vraag: is het CV voldoende aangepast aan het zoekprofiel (een toekomst gericht CV) en dus geen CV uitsluitend gericht op arbeidsverleden. Weet de klant voldoende te motiveren waarom hij in deze richting aan de slag wil en kan? Zijn er nog belemmerende factoren waar aandacht aan besteed moet worden? Zodra de sollicitatievaardigheden voldoende aanwezig zijn, gaan we aan de slag met arbeidsmarktbenadering.

De arbeidsmarktbenadering bestaat o.a. uit vacaturesearch, gebruik makend van o.a. zoekmachines, social media en netwerk. We leren de klant gebruik te maken van het eigen netwerk, alsmede 'hoe bouw je een netwerk op'? Fooqus zal tevens haar eigen net werk aanspreken alsmede cold-calls richting potentieel werkgevers uitvoeren.

De klant wordt voorbereid op gesprekken met een potentieel werkgever waarbij hij/zij leert hoe om te gaan met nog aanwezige beperkingen en vooral te sturen op aanwezige skills, wat kan ik wel! Fooqus begeleid het proces waarbij Fooqus een adviserende rol aanneemt richting de potentieel werkgever. Een proefplaatsing kan onderdeel uitmaken van het traject waarbij Fooqus regelmatig evalueert en waar nodig bijstuurt.

Doelstelling duurzame plaatsing in een betaalde baan.

Fooqus is actief in diverse netwerkorganisaties waaronder LWV.

Heb je interesse? Vul je gegevens in