Training Wat wil ik echt.

€ 347,00 (1 dag)

9.0

Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Alkmaar Max. 14 deelnemers

Veel mensen hebben niet echt een idee of een duidelijk loopbaandoel. Er ontbreekt een plan wat ze met hun leven willen en rollen vervolgens in een baan. De kans is dan groter om vast te lopen, wat veel energie kost en weinig plezier oplevert.

Dat kan heel anders! Volg de training: Wat wil ik écht? en leer hoe je op een beproefde manier jouw gevoel en verstand samenbrengt. Zo maak je  veel slimmere keuzes en ontwikkel jij jezelf vanuit flow, duurzaam en moeiteloos.

 

Zoeken naar het werk dat voldoening geeft, kost tijd en energie. Het vraagt een andere manier van kijken en onderzoeken.

Breek uit de box, voorbij twijfel en overtuigingen en ontdek hoe je met jouw kernwaarden en talenten een topjob creëert waarin jij je een leven lang ontwikkelt.

 

Dit is een unieke Curiosity Loopbaantraining die wereldwijd wordt gegeven

Meer dan 100.000 mensen hebben de training al gevolgd. Ontwikkeld door Curiosity expert en psycholoog Martin Sage. Tackel loopbaanstress door je te focussen op wat je energie geeft en zie de superkracht van nieuwsgierigheid.

Leer professioneel brainstormen om zo out of the box carrière ideeën te vinden. Deze ideeën zetten we om naar projecten die jouw nieuwsgierigheid aanzet zodat je soepel stappen maakt.

Ontdek de kracht van jouw nieuwsgierigheid en stippel een carrièrepad uit dat je elke dag voldoening gaat geven. Krijg echt grip op je loopbaan en ontdek functies die jij je nooit voor had kunnen stellen. Een mooie vervolgtraining is de training Ontdek je plek

 

BEREIK OOK DEZE RESULATEN

 

- Durven uit de box te stappen door gewoon te DOEN. Creëer werk in die richting die je passie stimuleert

- Pak regie door jouw nieuwsgierigheid als kompas in je leven te gebruiken

- Weer met uitdaging en nieuwsgierige blik werken

- Zodat je een sterker fundament en betere toekomst realiseert

 

€347 per deelnemer

Heb je interesse? Vul je gegevens in