Centennium

Plaats een review

Centennium BI Expertisehuis. Business intelligence advies is alleen waardevol als u er daadwerkelijk iets mee kunt. Onze consultants worden daarom liever niet afgerekend op de dikte van hun rapporten, maar op de toepasbaarheid van hun adviezen in de dagel

Voor werkgevers:

Het rendement van business intelligence opleidingen wordt bepaald aan de hand van de toepasbaarheid in de praktijk. Daarom dragen wij tijdens cursussen naast kennis, vooral ook onze praktijkervaring over...
Business intelligence raakt vele facetten van een organisatie en stelt dus de nodige eisen aan de mensen die ermee in aanraking komen. Uiteraard aan hen die betrokken zijn bij de inrichting van business intelligence, maar vooral ook aan de managers, eindgebruikers en specialisten die in de dagelijkse praktijk moeten kunnen profiteren van de effectieve toepassing ervan.

Dé ideale vorm om business intelligence expertise op te doen is sterk afhankelijk van o.a. doelgroep en opleidingsbehoefte. Wij bieden daarom naast verschillende opleidingstrajecten, cursussen en kennissessies ook certificeringsbegeleiding, on-the-job training en een groot scala aan maatwerk mogelijkheden aan.

Menselijke meerwaarde:

De kracht van de relaties die wij met onze opdrachtgevers, partners en medewerkers onderhouden is in hoge mate bepalend voor het succes van onze organisatie. Wij geloven dat de extra aandacht die wij besteden aan de menselijke factor de doorslaggevende factor is wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Solide samenwerking:

Voor ons is een partner een bedrijf of individu waarmee we een intensieve samenwerking tot stand hebben gebracht. Een samenwerking waarin partijen elkaar aanvullen, versterken en zich ervan bewust zijn dat het collectief sterker is dan de individuele partijen. Onze opdrachtgevers en medewerkers beschouwen wij in die zin dus ook als onze partners!

Onafhankelijkheid:

De belangen van onze eigen organisatie, medewerkers, opdrachtgevers en partners hebben allen onze aandacht. Dat die niet strijdig met elkaar hoeven te zijn bewijzen we door bewust onafhankelijk te blijven. Zo kunnen we altijd vrijuit en vanuit een objectief standpunt onze klanten en partners ondersteunen. Zelf spreken we trouwens liever van gezamenlijke belangen...

Om te beginnen: een kosteloos adviesgesprek…

Het initieren van een 'echte' kennismaking met Centennium BI expertisehuis is heel eenvoudig. Neem contact met ons op en wij maken zo snel mogelijk een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze senior business intelligence consultants.

Wij zijn gevestigd in:

Den Haag

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.