Vraag

Werken buiten de kinderopvang, wat zijn mijn mogelijkheden?

Ik heb de afgelopen 5,5 jaar gewerkt in de kinderopvang maar daar is steeds minder in te vinden, waar kan ik met mijn achtergrond (ook voortgezet onderwijs) naar zoeken?
Voordat ik in de kinderopvang terecht kwam heb ik 3 jaar gewerkt bij een bank en helemaal in het begin van mijn loopbaan als docent Handvaardigheid. Uit beroepstesten komt steeds hetzelfde: docent of pedagogisch medewerker. Heeft u een idee wat ik nog meer kan doen?

07-11-2022 Vraag van Renee

Antwoord van Forever Lifestyle Services

Beste Renee, dank voor het plaatsen van je bericht en we begrijpen je vraag; een advies zou je kunnen verwarren en beperken en in je denken en zoeken.
Dit is onze algemene stelling: 'In een zoektocht naar iets nieuws mag achtergrond, opleiding, huidskleur of religie niet relevant zijn, het dient alles te maken te hebben met karakter. Karakter bepaalt de mens en karakter bepaalt uw toekomst. U hoeft alleen iets tegen te komen wat goed en duurzaam is, iets waar u achter kunt staan, wat u energie geeft en wat u vervoert in uw dagelijks leven.' Kijk eens op www.ontdekvrijheid.nl.
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel
Forever Lifestyle Services

07-11-2022Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Antwoord van XploreLife - Coaching en Therapie

Beste Renee,
Wij begeleiden je graag tijdens een interessante zoektocht naar je verborgen talenten. ik nodig je ven harte uit onze site, www.xplorelife.nl, te bezoeken en je aan te melden voor een vrijblijvend gesprek.
Met vriendelijke groet, XploreLife - Arie Noordhof


07-11-2022Antwoord door Arie

Vond je dit antwoord nuttig?

Antwoord van Meer Kans

Beste renee,
Ik heb eigenlijk heel weinig gegevens om een gegrond advies te kunnen geven. Ik wil je echter ook niet met lege handen laten staan. Op grond van de beperkte gegevens die jij ons gegeven hebt denk ik dat je ook kan zoeken naar bijvoorbeeld vacatures activiteitenbegeleiding.
Mocht je meer advies willen dan kan je mij altijd mailen info@meerkans.org

met vriendelijke groeten
Daisy Schrama-Beelen
www.meerkans.org

07-11-2022Antwoord door Daisy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40