Vraag

Ik wil graag aan de slag in een andere bedrijfstak, maar weet niet welke richting?

Ik heb jaren in de drafsport gewerkt (paardensport) Het gaat niet goed in deze branche. Mijn eigen paardenbedrijf heb ik inmiddels opgegeven.Ik werk nu part-time voor een collega. Ik wil graag aan de slag in een andere bedrijfstak. Ik ben een opgewekte harde werker. Ik weet alleen niet zo goed welke richting ik op moet.

07-11-2022 Vraag van Sjoukje

Beste Sjoukje,
Ik heb geen idee waar je woont maar neem eens een kijkje op onze website www.2explore.nl voor informatie over een loopbaan onderzoek. Dat lijkt mij een mooi begin om je talenten en mogelijkheden goed in kaart te brengen en van daaruit samen te werken aan een plan om te zoeken naar een nieuwe werkplek die plezier en voldoening geeft.
Succes!
Marion Eggink-Nijenhuis
M 06 55 12 89 59
W www.2explore.nl
E info@2explore.nl

07-11-2022 Antwoord door Marion

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Sjoukje, kijk eens op www.foreverlifestyleservices.com/fls. We zouden je op z'n minst kunnen helpen in die oriƫnterende fase...
Met vriendelijke groet,
Marcel van der Wiel
073 5496002

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Sjoukje,
Goed dat je zelf initiatief neemt en naar nieuwe mogelijkheden zoekt. Als je niet weet welke richting je op wilt, dan is belangrijk stil staan bij de vragen wat je kunt, waar je interesses liggen, wat je sterke kanten zijn, wat je wel en niet wilt. Kortom een oriƫntatie op je loopbaan. En als je weet hoe jij verder wilt in je loopbaan is het belangrijk de best passende acties uit te voeren om ook daar werk in te vinden. Dit zijn vragen die je het beste kunt uitzoeken met hulp van een loopbaanprofessional.
Op de website www.noloc.nl kun je zoeken naar een loopbaanbegeleider die in jouw regio werkt. Ikzelf werk in het midden van het land. Inmiddels heb ik ook ervaring met e-coaching, ook een doeltreffende manier om voor jezelf te onderzoeken hoe jij verder wilt en kunt in je loopbaan.
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Sjoukje,
Als je wilt kan ik je daarbij uitstekend ondersteunen.
Kijk gerust eens op mijn site:
www.coachathome.nl
Succes in iedergeval.

Hartelijke groet, Lonneke Pannekoek.

07-11-2022 Antwoord door Lonneke

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40