Vraag

Hulp nodig bij carriereswitch

Ik werk als leraar geschiedenis op het vmbo. Maar ik vind het verschrikkelijk. Thuiskomen en al dat nakijkwerk, onopgevoede snertkinderen die alleen maar de les verstoren, ik moet verplicht allemaal in commitees zitten en extra nevendingen naast lesgeven doen. De stress: ik trek het niet meer! En ik wil niet les gaan geven aan havo en vwo. Ik heb hun proeflesgegeven, maar ik vind het lesgeven niet leuk meer. Ik haat het: de stress en de leerlingen enzo maar ook het geld dat niets is. Dat werk maakt me depressief.
Ik wil wat leuks gaan doen. Iets met internet ofzo. Of schrijven. Nu hoorde ik iemand iets zeggen over dat er mensen zijn die als webredacteur werken. Dat zij een website bijhouden en soms ook stukjes tekst schrijven. Dat lijkt me wel iets voor mij. Maar hoe pak ik dat aan? Is daar een opleiding voor ofzo? Ik wil niet te lang studeren. Liever ook geen hbo, dat was zo moeilijk.
Met vriendelijke groet,
Melissa

07-11-2022 Vraag van Melissa

Beste Melissa,
Dit klinkt allemaal niet erg lekker en we snappen dat je iets anders wilt. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar ander werk. Onze consultants wonen en werken door geheel Nederland. Kijk eens op onze site om een idee op te doen: www.jennix.nl
Vriendelijke groet,

Gineke Groeneveld, Jennix Talent Management

07-11-2022 Antwoord door Jennix

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Melissa,
Mocht je er eens rustig over willen praten en samen willen onderzoeken wat reele opties zijn, dan kun je contact opnemen. Kijk gerust even op mijn website.
Het begeleiden van mensen naar ander werk is mijn dagelijks werk.
Groeten, Lonneke Pannekoek
Coach@home
www.coachathome.nl

07-11-2022 Antwoord door Lonneke

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40