Vraag

Welke administratieve opleiding?

Goedenmorgen,
Na jaren gewerkt te hebben als Pedagogisch Medewerkster bij kinderdagverblijven is er nu de tijd voor omscholing naar administratief werk. Mijn contract is d.m.v. een vaststellingsovereenkomst beëindigd per juni a.s. Ik wil al jaren wat anders gaan doen. Het billen verschonen en kots opruimen is voor mij klaar.

D.m.v. gesprekken voeren, testen invullen en zoeken op internet ben ik erachter dat ik zeker administratief werk wil gaan doen. Maar nu moet ik nog achter komen binnen welke branche en welke opleiding daarbij hoort. Ik heb inmiddels informatie gezocht over de MBA studie.
Is dit een goede opleiding om te volgen? Of kan ik beter iets anders zoeken?
Ik heb in 2000 mijn studie SPW 4 afgerond.

Met vriendelijke groet,
Sabrina

07-11-2022 Vraag van Sabrina

Sabrina,
om nu even aan te geven of de [MBA opleiding iets voor je is, mede gezien je MBO-4 opleiding en dat je aangeeft administratief werk te zoeken, kan ik zeker niet zomaar aanbevelen. Als je kijkt naar de arbeidsmarkt, zijn er weinig vacatures voor alleen administratief werk. Voor financieel administratief en specialistische opleidingen richting boekhouden, moet je het wel leuk vinden om met cijfers te werken. De overgang van SPW4 naar dit soort banen is vrij groot.
Kortom om een meer gedegen advies te kunnen geven, heb ik veel meer gegevens van je nodig.
Voor een intake gesprek, kun je me altijd bellen of mailen. Zie voor mijn contactgegevens www.sollicitatielab.nl m.vr.gr. Ton Vermin

07-11-2022 Antwoord door Ton

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Sabrina,
Ik ben het met Monique Damen eens, afhankelijk van je concrete wensen m.b.t. je toekomstige werk zal je en opleiding moeten kiezen. Als je hulp nodig hebt in het kiezen van de juiste opleiding kun je altijd contact met me opnemen.

Daisy Schrama-Beelen
www.meerkans.org
info@meerkans.org

07-11-2022 Antwoord door Daisy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40