Vraag

Wat is jullie advies ?

ik ben 44 jaar en al 20 jaar werkzaam in dezelfde branche en ik heb het inmiddels tot directeur van een bedrijf gebracht. Toch zit ik niet lekker in mijn vel. De veranderende mentaliteit van mensen en ook de wet- en regelgeving zorgen ervoor dat toe ben een compleet nieuwe uitdaging. Wat is jullie advies hoe hier een begin mee te maken ?

07-11-2022 Vraag van Jeroen

Hallo Jeroen,

Ik zou in deze tijd niet wisselen van baan. Maar ja kan altijd naast wat je nu doet iets voor jezelf beginnen, iets wat je wel voldoening geeft.

Groetjes,
Alie Vos

07-11-2022 Antwoord door Alie

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jeroen,
Het klinkt als het moment om een loopbaancoach in de arm te nemen en stil te staan bij je loopbaan en erachter te komen wat jou voldoening geeft in je werk. Na een loopbaantraject van ca. 6 sessies weet je wat belangrijk voor jou is, wat je zoekt in je werk, welke talenten en capaciteiten je hebt en welke functies daarbij zouden passen die voor jou persoonlijk ook haalbaar zijn. Vaak wordt een traject afgesloten met een persoonlijke actie- en ontwikkelingsplan om de doelen die jij je stelt ook te realiseren.
Als je geïnteresseerd bent nodig ik je hierbij uit om contact met mij op te nemen.
Hartelijke groet,
Marese Donkers-Dijken
Info@maresecoaching.nl
www.maresecoaching.nl
06-57640067

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jeroen,
Jouw vraag klinkt inderdaad als een startvraag voor een loopbaanoriëntatie, waarin je voor jezelf de balans opmaakt en onderzoekt hoe jij je werkleven wilt vervolgen. Op de website van de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals www.noloc.nl kun je zoeken naar een zelfstandig gevestigde loopbaanprofessional in jouw omgeving en met 2 tot 3 van hen een kennismakingsgesprek voeren om te beoordelend wie van hen het beste jou van dienst van kan zijn.
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Jeroen,
Goed dat je je gevoel van onbehagen niet negeert en concreet aan de slag wil om je te oriënteren op je toekomst. Achter de behoefte aan "een compleet nieuwe uitdaging", lees ik: 'ik wil weer meer kwaliteit en geluk in mijn leven en werk, en maximaal rendement uit mijn talent halen. Welke factoren moet ik daarvoor scherp in kaart hebben en Hoe bereik ik dat?'. Klopt dat in grote lijnen? (Ben overigens benieuwd waarom je refereert aan de "wet- en regelgeving' in dit verband.) Inderdaad tijd om eens te sparren met een loopbaan professional, gespecialiseerd in talent management & development en career counseling voor directieleden.
Het is mijn ervaring dat sr. managers en directieleden maatwerk willen en niet altijd langdurende trajecten. Daartoe heb ik korte en langere begeleidingsprogramma's ontwikkeld, waaronder ook de mogelijkheid om eerst in een halve (Talent Intensive) of hele dag (Talent VIP day) een boost te geven aan je doelstelling en de vragen die voor jou spelen, inclusief (als je daar behoefte aan hebt) een talenten- en waardenanalyse en wat jouw profiel in deze betekent voor je toekomstige werk en/of rol. Mocht je daar meer over willen weten, ik beantwoord graag je vragen, met vriendelijke groet,
Marjan Schneider
ALLaboutTALENT
tel: 06 534 98 200 of 071 - 513 06 98
info@allabouttalent.eu
www.allabouttalent.eu

07-11-2022 Antwoord door Marjan

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40