Vraag

Ik ben 15 jaar en moet volgend jaar examen doen voor MBO. Is er een beroepskeuzetest voor 25 jarigen, zodat ik een idee krijg welke kant ik op kan

Ik heb geen idee wat ik later wil worden. Ik moet volgend jaar een keuze maken als ik mijn examen heb gehaald. Is er een test die mij een beetje kan helpen. Ik ben 15 jaar.

07-11-2022 Vraag van mike

Hoi Mike,

Ik weet niet waar je woont, wij hebben een psychologisch adviesbureau speciaal voor jongeren die een keuze moeten maken. Meestal gaat het om studie,- profiel-, en vervolgstudies. Je ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer, er is ook zoveel keuze!

Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

W www.2explore.nl
M 06 55 12 89 59
E info@2explore.nl
Stromarkt 18
Deventer

07-11-2022 Antwoord door Marion

Vond je dit antwoord nuttig?

Hoi Mike
Het eerste idee is om op school te praten wat zij voor mogelijkheden hebben om jouw te helpen. Er zijn veel scholen die testen aanbieden om je te helpen bij je keuze.
Als jouw school die optie niet biedt, kun je op de site beroepskeuze.nl een beroepskeuze en/of studieadviseur vinden, die jou verder kan helpen.
Succes met jekeuze
Marese Donkers

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40