Vraag

Ik ben 15 jaar en moet volgend jaar examen doen voor MBO. Is er een beroepskeuzetest voor 25 jarigen, zodat ik een idee krijg welke kant ik op kan

Ik heb geen idee wat ik later wil worden. Ik moet volgend jaar een keuze maken als ik mijn examen heb gehaald. Is er een test die mij een beetje kan helpen. Ik ben 15 jaar.

07-11-2022 Vraag van mike

Goedenavond Mike,

Ik heb de beschikking over o.a. beroepen-interessetesten. Afgelopen week heeft iemand van jouw leeftijd deze test gemaakt en was erg tevreden over de uitkomsten. Zij kon verder met de uitkomsten. Mocht je hiervan gebruik willen maken mail dan naar info@goedezet.nl.

Met vriendelijke groet,

Hans Huberts
Goedezet!
www.goedezet.nl

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Mike,

Tja dat valt ook niet mee om nu al te moeten kiezen. Meestal is er een studieloopbaanbegeleider of decaan verbonden aan je huidige school die je met deze vraag kan helpen. Mocht dat niet zo zijn dan zou je eventueel via de LOI de gratis beroepsinteressetest kunnen doen; http://www.loi.nl/beroepsinteressetest/index.htm. Deze is redelijk uitgebreid en geeft je alvast een idee. Eventueel kun je ook terecht op http://www.123test.nl/beroepskeuzetest/ maar daar zul je €12,50 moeten investeren. Bij mijn weten is er geen beroepskeuzetest speciaal voor 25 jarigen, maar met deze kom je al een heel eind.

Veel succes met kiezen!

Hartelijke groet,

Marianne Elken
www.elkentalent.nl
info@elkentalent.nl

07-11-2022 Antwoord door Marianne

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40