Vraag

Ik wil graag een vrachtwagenrijbewijs halen maar ben financieel zwak,heb geen fulltime baan.

Graag wil ik een chauffeur worden in de toekomst.ik wil graag mijn vrachtwagenrijbewijs halen maar heb daarvoor niet genoeg voor.En heb ook niet een fulltime baan om het te gaan volgen?Graag wilde ik wat advies of geinformeerd worden welke mogelijkheden er voor me zijn?

Alvast bedankt,

R.Gangapershad

07-11-2022 Vraag van Ravisch

Ravisch,

Overweeg eens om contact te zoeken met Worktrans. Zij hebben in het verleden mensen begeleid naar het chauffeursvak. Je zou mogelijk gedetacheerd kunnen worden. Als je dan een aantal uren hebt gewerkt, kun je dat zien als compensatie voor de opleidingskosten. Daarna ben je uiteraard vrij om elke weg te bewandelen.
Een werkgever zal in deze economische situatie, concurrentiedruk in de branche niet gauw de volledige opleidingskosten vergoeden.
Je zou ook eens kunnen informeren bij Consolid. Zij leiden buschauffeurs op. Uiteraard is dat een andere koek, maar het is een markt met mogelijke potentie. Zij werken mee aan de opleiding en bemiddelen je mogelijk naar een openstaande vacature in uw regio.

Succes!

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste beroepskeuze traject

Wij vergelijken het beroepskeuze aanbod in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passsende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Beroepskeuze traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40