Re-integratie tweede spoor

€ 3.000,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

Indien je door jouw werkgever bent aangemeld voor een re-integratie Tweede Spoor traject nemen wij contact met je op voor het maken van een eerste intake gesprek. We stellen dan samen een Plan van Aanpak op en bepalen samen wat jij nodig hebt om een nieuwe start op de arbeidsmarkt te kunnen maken. Met het arbeidsdeskundige rapport en de Functie Mogelijkheden Lijst bij de hand gaan we bepalen welke werkzaamheden jij wenselijk vindt en nog wél kunt uitoefenen. Het is daarbij belangrijk dat wij een baan vinden waarmee je minimaal 65% van je laatstverdiende loon verdiend, de zogeheten eigen verdiencapaciteit.

De benutbare mogelijkheden zijn door de arbeidsdeskundige vastgesteld en zijn voor ons leidend. Middels gesprekken, opdrachten en het in kaart brengen van jouw competenties, talenten en kwaliteiten bepalen we samen jouw beroepsfocus. Daarna gaan we aan de slag om de gewenste baan te vinden. In de coaching komen als vanzelfsprekend de manieren van solliciteren, het opstellen van een CV, Resume, netwerken, het schrijven van een motivatiebrief, de elevator pitch en de inzet van social media aan bod. Tevens begeleiden wij jou in het voeren van sollicitatiegesprekken, presentatie en hoe op een juiste manier jouw specifieke situatie te bespreken bij een nieuwe werkgever. 

Binnen de re-integratiebegeleiding Spoor 2 zetten wij veelal een WerkErvaringsPlaats (WEP) in om de nodige ervaring op te doen. Ook middels een meeloop stage of proefplaatsing trachten wij jou naar een geheel nieuwe werkplek te begeleiden. Hiervoor zet Worksense Amersfoort ook graag haar eigen netwerken voor jou in.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in. 

De prijs van een re-integratie varieert van €2995,- tot €4995,-

Heb je interesse? Vul je gegevens in