Outplacementtraject 12 maanden

€ 4.995,00 (12 maanden) Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Amersfoort, Utrecht, Max. 1 deelnemer

Samen gaan wij het outplacementtraject opstarten

Worksense helpt jou om het afscheid bij je werkgever een plek te geven en te kijken naar nieuwe mogelijkheden. We gaan op zoek naar jouw kernkwaliteiten, carrièrewaarden, competenties, talenten maar vooral ook jouw wensen om deze vervolgens om te zetten naar kansen die de arbeidsmarkt biedt. We helpen je met het opstellen van een duidelijk Curriculum Vitae, het maken van een prikkelende motivatiebrief, een resumé en elevator pitch. Ook het gebruik van LinkedIn, Social Media en andere manieren van solliciteren worden besproken. We leggen je het belang van netwerken uit en Worksense stelt graag haar eigen netwerken aan je voor. De coaching van Worksense is persoonsgericht en 1-op-1. 

Hoe gaan we die baan vinden

Heb je moeite jezelf goed te presenteren tijdens een sollicitatiegesprek? Het is voor de coach een uitdaging om jou goed uit de verf te laten komen. Dit doen wij door jou te leren solliciteren en de nadruk te leggen op jouw successen, competenties en sterke punten zodat  je deze straks op een positieve manier in een gesprek kunt benoemen. Ook met onzekerheid of angsten gaan we aan de slag.

Kom je na de coachingsgesprekken nog niet tot een heldere beroepskeuze? Geen nood. Een beroepskeuze test zal je helpen om uiteindelijk te komen tot een of meerdere functies, taakgebieden of rollen die bij jou passen. Samen met de coach van Worksense zullen we onderzoeken waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt. Oftewel wat is je concurrentiepositie?

Indien jouw focus helder is zal de coach van Worksense je helpen met een stappenplan. We zullen je actief begeleiden bij het vinden van dé baan, die aansluit op jouw competenties en interesses. De coach van Worksense beschikt over een ruime kennis van de arbeidsmarkt in jouw buurt.

Wanneer je de juiste en voor jou gewenste baan in het vizier hebt, zullen wij je begeleiden van A tot Z in het gehele sollicitatieproces. Weet je niet goed hoe je een ingang kunt creëren, wat de eerste en vooral ook beste stap is? Wij zullen je laten zien welke manieren van solliciteren er zijn en waar jij het meest succesvol in zult zijn. Het opstellen van een perfect Curriculum Vitae, eventueel het maken van een videopresentatie, Elevator Pitch, het schrijven van een resumé en het schrijven van prikkelende motivatiebrieven zijn hier onderdelen van. Tevens besteden we uitgebreid aandacht aan het netwerken en  Social Media, waarbij de inzet van LinkedIn onmisbaar is.

De coach van Worksense kijkt gedurende het gehele traject naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt door jobhunting en inzet van haar eigen netwerken.

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in