Worksense Outplacement

€ 3.625,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 3 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Amersfoort, Utrecht, Max. 1 deelnemer

Samen gaan wij het outplacementtraject opstarten

Worksense helpt jou om het afscheid bij je werkgever een plek te geven en te kijken naar nieuwe mogelijkheden. We gaan op zoek naar jouw kernkwaliteiten, carrièrewaarden, competenties, talenten maar vooral ook jouw wensen om deze vervolgens om te zetten naar kansen die de arbeidsmarkt biedt. We helpen je met het opstellen van een duidelijk Curriculum Vitae, het maken van een prikkelende motivatiebrief, een resumé en elevator pitch. Ook het gebruik van LinkedIn, Social Media en andere manieren van solliciteren worden besproken. We leggen je het belang van netwerken uit en Worksense stelt graag haar eigen netwerken aan je voor. De coaching van Worksense is persoonsgericht en 1-op-1.

Hoe ziet outplacement bij Worksense eruit

Een kennismakingsgesprek vormt de start van het traject bij Worksense. Het kan zijn dat je zelf contact met ons hebt gezocht of dat je werkgever afspraken met Worksense heeft maakt. We bespreken jouw persoonlijke situatie, de reden van outplacement en de verwachtingen die je hebt. Het is heel belangrijk dat er een wederzijdse ‘klik’ is en dat er een basis is van wederzijds vertrouwen.

Aan het begin van het traject staan we stil bij eventuele rouwverwerking, acceptatie omtrent het verlies van je baan en wat dit met jou doet. Met welke emoties en gedachtepatronen heb je je eventueel geïdentificeerd. Wat is jouw verhaal en achtergrond. En hoe kun je je losmaken van diep gewortelde overtuigingen die jou niet langer meer dienen? Worksense is ervan overtuigd dat jouw ‘basis’ krachtig en (weer) gezond moet zijn alvorens je een baan vindt die werkelijk bij jou past! Wij maken gebruik van ademtechnieken en hebben aandacht voor stress reducering indien van toepassing. 

Daarna maken we jouw Personal Brand inzichtelijk. We kijken naar thema’s als ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik’. Om dit goed in kaart te brengen maken we gebruik van diverse oefeningen en online tests. Tijdens de coaching komen tevens jouw interesses, innerlijke drijfveren, eigenschappen en talenten aan bod, om vervolgens te komen tot een gewenste beroepsrichting.

Meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Heb je interesse? Vul je gegevens in