Re-integratie 2e Spoor (6 maand)

€ 3.750,00 (6 maanden)

0.0

Aantal vestigingen: 15 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Groningen, Assen, Emmen, Hoogeveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten, Meppel, Zwolle, Almelo, Deventer, Enschede, Almere, Apeldoorn, Lelystad Max. 1 deelnemer

Welkom bij Werkgelukt - uw partner in Re-integratie 2e spoor!

 

Bij Werkgelukt geloven we in betrouwbare en transparante dienstverlening die duurzame resultaten oplevert. Onze kernwaarden van betrokkenheid, gelijkwaardigheid en persoonlijke aandacht staan centraal in ons Re-integratie 2e spoor traject. Wij willen de regie zoveel mogelijk bij de kandidaat/werknemer leggen door de mate van eigen invloed op het traject te benadrukken.

 

Ons traject duurt 6 maanden en is speciaal ontworpen om een succesvolle re-integratie naar een passende en duurzame werkplek te realiseren. We beginnen met een intensieve periode van 3 maanden waarin we de focus leggen op het verkennen van kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt die aansluiten bij de achtergrond, ervaring en kwaliteiten van de kandidaat.

 

Bij Werkgelukt begeleiden we de medewerker gedurende het traject om zichzelf optimaal te profileren op de arbeidsmarkt. We bieden een stappenplan dat de benodigde kennis van de huidige arbeidsmarkt vergroot en de medewerker het vertrouwen geeft om de arbeidsmarkt actief te benaderen.

 

Onze aanpak omvat verschillende essentiële onderdelen.

 

We beginnen met een intakegesprek waarin we de wederzijdse verwachtingen bespreken en de situatie van de medewerker in kaart brengen. We delen inzichten en werken nauw samen, altijd met respect voor de individuele situatie van de medewerker.

 

Een belangrijk aspect van ons traject is het loopbaanonderzoek. Hiermee brengen we het persoonlijke profiel van de medewerker in kaart, inclusief talenten, competenties en veerkracht. Deze inzichten helpen de medewerker om zelf aan het stuur van zijn/haar loopbaan te zitten.

 

Vervolgens richten we ons op het bepalen van de juiste richting op de arbeidsmarkt. We verkennen sectoren, branches en functies die interessant zijn voor de medewerker, gebaseerd op zijn/haar profiel en onze kennis van de arbeidsmarkt. We bieden begeleiding bij het schrijven van een onderscheidend CV en motivatiebrieven, en we organiseren workshops over effectief gebruik van LinkedIn, vacatures zoeken en netwerken.

 

Om de medewerker goed voor te bereiden op sollicitatiegesprekken, bieden we training in gesprekstechnieken. We helpen de medewerker om zelfverzekerd en professioneel over te komen tijdens het sollicitatieproces.

 

Gedurende het hele traject zetten we ons in voor jobhunting en acquisitie, waarbij we dagelijks op zoek gaan naar kansen en mogelijkheden voor de medewerker. We passen de frequentie van de afspraken aan gedurende het traject, waarbij we altijd pragmatisch en doelgericht te werk gaan. We blijven nauw betrokken bij de medewerker en bieden continue ondersteuning en coaching om de voortgang te bewaken en eventuele obstakels te overwinnen.

 

Het uiteindelijke doel van ons Re-integratie 2e spoor traject is om een passende en duurzame werkplek te vinden voor de medewerker. We streven naar een goede match tussen de medewerker en de nieuwe werkgever, waarbij rekening wordt gehouden met de capaciteiten, interesses en doelen van de medewerker.

 

Werkgelukt heeft een uitgebreid netwerk van werkgevers en we maken gebruik van verschillende wervingskanalen om geschikte vacatures te vinden. We benaderen werkgevers proactief en presenteren de medewerker als een waardevolle kandidaat. We streven ernaar om een succesvolle plaatsing te realiseren waar zowel de medewerker als de werkgever tevreden mee zijn.

 

Gedurende het hele traject houden we nauw contact met zowel de medewerker als de werkgever om de voortgang te monitoren en eventuele aanpassingen te doen indien nodig.

 

Ook na de plaatsing blijven we beschikbaar voor nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de medewerker succesvol kan integreren in zijn/haar nieuwe werkomgeving.

 

Bij Werkgelukt streven we ernaar om het re-integratietraject zo effectief en succesvol mogelijk te maken voor de medewerker. We geloven in maatwerk en individuele aandacht, waarbij we de medewerker ondersteunen en begeleiden op zijn/haar weg naar een nieuwe en passende werkplek.

 

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten of meer informatie wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. 

We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle re-integratie 2e spoor.

 

Heb je interesse? Vul je gegevens in