Werk en Co

Plaats een review

Werk & Co is een landelijk opererend werving- en selectiebureau. Met onze flexibele en persoonlijke aanpak slaan wij een brug tussen (non)profit bedrijven en financiële professionals (Bank en Verzekeringen).

Voor werkgevers:

Zoekt u personeel? Het vinden van de juiste kandidaat is geen gemakkelijke opgave. Werk & Co neemt deze taak graag uit handen. Op basis van het door u aangegeven profiel en wensenpakket gaan wij op zoek naar een nieuwe collega. Werk & Co werkt op basis van 'no cure no pay'. Pas als de kandidaat geschikt bevonden is en in dienst komt wordt een bemiddelingsfee in rekening gebracht.

Zoekt u een baan? Werkt u in de financiële dienstverlening en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of heeft u een branchegerichte opleiding afgerond en bent u klaar voor de start? Kijk dan in de openstaande vacatures van Werk & Co. Als u een functie ziet waarop u wilt reageren, neem dan contact met ons op.

Staat uw droombaan hier niet bij? Dan gaan wij er naar op zoek. Vul het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen op een door u gekozen locatie.

Wij zijn gevestigd in:

Oudewater

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Werving en Selectie
  • Oudewater
  • Utrecht