W-Flex Personeelsdiensten

Plaats een review

W-Flex is niet zomaar een naam, Het is een begrip!

Voor werkgevers:

W-Flex Personeelsdiensten is actief in de arbeidsbemiddeling. Gevestigd in de regio Parkstad staan wij dagelijks ter beschikking voor onze opdrachtgevers en werknemers.

W-Flex Personeelsdiensten heeft geen specialistische voorkeur in haar opdrachtgevers. Voor ons is het belangrijker dat de persoonlijke klik aanwezig is bij een samenwerking. Hierdoor beschikken wij over een gevarieerd vacature-aanbod. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden en payrolling zijn wij in staat om altijd een adequate oplossing aan te bieden.

De bedrijfsnaam is afgeleid uit het feit dat de letter W van W-flex Personeelsdiensten voor verschillende kernwaarden staat. De letter W is alomvattend in het arbeidsproces. Werk is immers essentieel om te voorzien van inkomen. Gezien de huidige arbeidsmarkt is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste baan of juiste medewerker te vinden. Wij willen ons als bureau onderscheiden door onze persoonlijke benadering, pro-actieve houding en wilskracht. Bij ons is iedereen Welkom! Jong, oud, groot, klein, Arm, rijk. Iedereen heeft een plek in deze maatschappij en heeft een daarom ook een andere behoefte. W-Flex Personeelsdiensten maakt daarom geen onderscheid in groepen en staat open voor iedereen. Dit mits de Wilskracht er natuurlijk is. Daarom zijn wij altijd op zoek naar Werkgevers en Werknemers die samen met ons deze passie willen delen.

Kortom W-Flex is niet zomaar een naam, het is een begrip!

Wij zijn gevestigd in:

Heerlen

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.