Loopbaanadviesbureau van Ee consultancy

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Loopbaancoaching

€ 85,00 (1 uur) Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Hoogeveen Max. 1 deelnemer

Op een andere manier naar jezelf leren kijken..

Als coach combineer ik de veranderingsgerichte (transformatie) stijl van coachen met een resultaatgerichte stijl. Vanuit de transformatie stijl laat ik u naar uzelf  kijken en voorzie ik uw gedrag van commentaar. Zie mij als een soort pratende spiegel, een eigenwijze die vaak kritische vragen stelt, die u uitnodigt om op zoek te gaan naar uzelf. Persoonlijk aandacht en de ruimte om de nieuwe inzichten in de praktijk te brengen, reflectie en dieptevragen kunt u hierbij van mij als coach verwachten.

 Vanuit de resultaatgerichte  stijl nodig ik u uit om u bewust te worden van uw doelen, kansen, mogelijkheden en activiteiten. Mijn focus ligt hierbij op praktische toepassingen en actie. Ik motiveer en coach u om uw eigen doelstellingen stapsgewijs te realiseren, op uw eigen manier. Een praktische inslag, faciliteren om het beoogde resultaat te bereiken en concrete acties aanreiken, is wat u van mij kunt verwachten.

Loopbaancoaching helpt je in je zoektocht naar:

- wat je werkelijk wilt in je leven en je werk
- je kracht en bezieling

- je drijfveren en je verlangens
- jouw kwaliteiten en talenten
- je eigen behoeften en grenzen
- meer zelfinzicht te krijgen en te leren vertrouwen op jezelf
- wat jou in de weg staat om andere keuzes te maken 

Het resultaat is een gedegen persoons- en beroepsprofiel. Je bent in staat om bewuste keuzes te maken voor de toekomst en de juiste stappen te ondernemen. Vaak wordt het individueel loopbaanonderzoek ingezet als voorschakeltraject van een re-integratie 2e spoortraject. Van Ee consultancy is gevestigd in Hoogeveen en heeft ook een kantoor in Emmen.

Neem contact op voor meer informatie of een oriƫnterend gesprek. Vul dan het contactformulier in.

Heb je interesse? Vul je gegevens in