Uitzendmarkt

Plaats een review

Uitzendmarkt is een ambitieuze en ondernemende organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van uitzenden, detacheren en payrollen. Met onze personele dienstverlening, onze autonome groei en ons groeiend aantal franchise vestigingen breiden wij snel

Voor werkgevers:

Uitzendmarkt is een ambitieuze en ondernemende organisatie met jarenlange ervaring in de personele dienstverlening.

Dankzij onze fullservice franchiseformule groeit het aantal vestigingen in hoog tempo. De formule is volledig gericht op het matchen van kandidaten bij opdrachtgevers. Zo kun je als ondernemer een hoog rendement behalen.

Uitzendmarkt biedt ondernemers een uitgebreid en veilig franchisepakket. Met een kleine investering kun je al je eigen uitzendbureau beginnen. Vanuit huis, een kantoor of een winkelpand. Jij bepaalt. Wij stellen onze kennis, software, marketing en trainingen beschikbaar zodat jij je kunt focussen op het matchen van uitzendkrachten met klanten. Alle administratieve en financiële zaken zijn perfect voor je geregeld, je slagkracht is optimaal en je risico’s minimaal.

Arbeidsmarkt
Uitzendmarkt is een 100% dochteronderneming van de Arbeidsmarktgroep en is een organisatie die streeft naar een landelijke dekking. Uitzendmarkt heeft ruim 20 jaar franchise-ervaring in huis en verwacht in 2016 haar 150e vestiging te openen.

Ondernemers die onder de naam Uitzendmarkt een uitzendbureau opstarten, noemen wij Arbeidsexperts. Als Arbeidsexpert ben je het gezicht van Uitzendmarkt en hiermee dé specialist op personeelsgebied in jouw regio.

Wij zijn gevestigd in:

Waalwijk

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Expertises

  • Uitzendwerk
  • Werving en Selectie
  • Waalwijk
  • Noord-Brabant