Training de Duik

Plaats een review

Training de Duik; 5-daagse training persoonlijke ontwikkeling voor persoonlijke- en loopbaanvragen.

Voor werkgevers:

De Duik is een uitdagende vijfdaagse training voor mensen die zich verder willen ontwikkelen. Een krachtig instrument bij alle levens- en loopbaanvragen. De Duik is een intensieve training die al bij honderden mensen een verschil in hun leven heeft gemaakt. Een training met diepgang maar toch nuchter en praktisch.

Met een duik in zichzelf onderzoeken deelnemers wat hun werkelijke drijfveren zijn. Het onderzoek richt zich op dieper gelegen belemmeringen, het ontdekken van durf en daadkracht, zelfvertrouwen en het benutten van eigen potentieel.
De Duik is ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring en ontwikkeling op het gebied van coaching en training. Het is een ervaringsgerichte training waardoor de aangeboden stof direct geïmplementeerd kan worden. Dit leidt tot blijvende resultaten op gebieden als werk, gezin en gezondheid.??Zowel individueel als in een kleine groep gaan deelnemers met het gerichte en krachtige programma het eigen onderzoek aan. Ze krijgen effectieve instrumenten aangereikt om het leven op eigen wijze vorm te geven. Instrumenten die ook thuis en in werksituaties gemakkelijk te gebruiken zijn. Deelnemers leren oude ballast los te laten en vanuit je innerlijke drijfveren nieuwe doelen te stellen.?

In de training worden de meest toonaangevende methoden gebruikt zoals o.a.: NLP, mindfulness, visualisaties, lichaamswerk, systemischwerk (familieopstellingen), ontspanningstechnieken en counselingtechnieken.

Twee ervaren trainers en coaches begeleiden samen met een co-trainer het proces in een respectvolle, veilige en open sfeer.???
Resultaten:
• Meer inzicht in jezelf.
• Meer zelfvertrouwen.
• Zicht op de toekomst.
• Persoonlijke groei.
• Meer vertrouwen op intuïtie.
• Meer plezier in het leven.
• Nieuwe energie.
• Minder stress en meer rust en stabiliteit.
• Leven in het hier en nu.
• Zicht op (nieuwe) doelen.

De Duik is een geschikt en passend instrument als onderdeel van: Loopbaan oriëntatie, Outplacement, Re-integratie, en Stress en burnout-begeleiding.
De training wordt maandelijks gegeven en bestaat uit 12 aaneengesloten dagdelen (inclusief avondprogramma).
Deelnemers die de Duik gevolgd hebben kunnen eventueel deelnemen aan de vijfdaagse vervolgtraining; de Diepe Duik.
?
''Ongekend! Ik heb zoveel energie...... en overal zin in!
Mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen!''
Johan de Kort, HR Professional de Kort HR Support

Voor meer reacties van deelnemers kijk op de website.

Wij zijn gevestigd in:

Eindhoven, Groesbeek, Sint Geertruid

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.