Talentassessment.nl

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Talentassessment Professional

€ 2.329,00 (1 dag)

10.0

Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

Welk beroep past bij mij? Welke studie? Waar ben ik in mijn element? Waar ga ik me volgend jaar op richten? Op welk niveau functioneer ik optimaal? Waar moet ik me aan toewijden? Wat moet ik delegeren? Hoe kom ik uit de sleur? Wat zuigt mij leeg? Wat houdt mij tegen om te presteren? Als je één van deze vragen herkent is dit assessment wellicht voor jou. Je bent welkom voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, want een Talentassessment doe je maar één keer in je leven. Dat moet wel direct de juiste zijn. Ook online vanuit thuis mogelijk. Nodig: rustige werkplek, pc of laptop met webcam. Bel 078-6414563 of mail.

 

Modules:

Persoonlijkheid. Uniek onderzoek naar alle sterke punten van je karakter aan de hand van Big Five en diverse andere tests. Elke sterkte is een bouwsteen van je unieke talent.

Capaciteiten. Een serieus capaciteiten-onderzoek door een registerpsycholoog dat alle sterktes van je capaciteiten-profiel in kaart brengt. Zie je scores op acht deelterreinen.

Interesse. Wat geeft jou energie? Waar wordt je blij van? Een gedegen onderzoek naar deze belangrijke bouwstenen van je talent. De match met karakter en IQ wordt ook vastgesteld.

Profiel-hub. Jouw profiel vertaald in DISC, PAKSOC, MBTI en Belbin-profielen. Zo sluit je assessment naadloos aan bij iedere vorm van coaching of training. Dat is wel zo makkelijk.

Competenties. Een helder, duidelijk overzicht van al je ontwikkelbare vaardigheden op het gebied van werk, samenwerking, contacten, leidinggeven, denken en stress-hantering.

Referenten. Wat zeggen de mensen die jou kennen over je talent, je vaardigheden en de situaties waarin je in je element bent? Wij benaderen jouw referenten voor een online-survey.​

Heb je interesse? Vul je gegevens in