Tailor iT Training

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Maatwerktrainingen

€ 100,00 (1 uur)

8.0

Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

Tailor iT Training is een deskundig partner voor individuen, bedrijven en organisaties, die behoefte hebben aan kennis en vaardigheden op het gebied van ICT of persoonlijke ontwikkelingstrainingen.
Tailor iT Training is met haar hoofdkantoor en een opleidingslocatie gevestigd in Breda. Naast onze opleidingslocatie in Breda verzorgen wij trainingen op onze vaste opleidingslocaties in Tilburg, Amsterdam, Zwolle, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen. Met deze spreiding zijn we in staat om dicht bij onze relaties trainingen te verzorgen. Daarnaast worden veel trainingen gegeven op locatie van onze relaties (in-company).

We verzorgen (maatwerk)trainingen in kantoorautomatisering, netwerk- en systeembeheer, programmeeromgevingen en grafische pakketten, maar ook voor Management trainingen zoals Prince2, ITIL en persoonlijke vaardigheidstrainingen bent u bij Tailor iT Training aan het juiste adres.

Tailor iT Training is een specialist, die ervan uitgaat dat het ontwikkelen en scholen van mensen, bijdraagt aan de toegevoegde waarde voor bedrijven en organisaties. De juiste kennis, op het juiste moment op de juiste plaats.

Wij hebben een vijftiental gecertificeerde en ervaren trainers in dienst, die op effectieve wijze zorg dragen voor de gewenste kennisoverdracht.

Onze relaties zijn in alle branches vertegenwoordigd. Handelsondernemingen, (semi)overheid, industrie, zorginstellingen en zakelijke en financiƫle dienstverleners. Onze relaties zien ons als een betrouwbare opleidingspartner.

Heb je interesse? Vul je gegevens in