Solvid Ondernemen B.V.

Bekijk bedrijfsprofiel | Bekijk reviews

Modulair re-integratie traject UWV

€ 0,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 2 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Tilburg, Winschoten Max. 1 deelnemer

Vraag jij je af of het ondernemerschap bij jou past? Wij helpen je met het beantwoorden van die vraag!

In ons modulaire traject wordt er gekeken of het ondernemerschap nou ├ęcht bij jou past. Er wordt gekeken naar jouw vaardigheden in een werksituatie. Daarbij krijg je antwoord op een aantal vragen: welke mogelijkheden heb ik om een bedrijf op te zetten? Wat heb ik nodig om succesvol te ondernemen? Welke vervolgstappen zijn hiervoor nodig? Door middel van een aantal testen en trainingen en door het schrijven van je eigen elevatorpitch wordt er in kaart gebracht waar jij nog coaching en sturing bij nodig hebt. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis, zo leren we elkaar beter kennen en komen we erachter of dit traject ook echt bij jou past. Wij zijn pas tevreden over het resultaat als jij dat ook bent!

Aan het eind van een modulair traject is het duidelijk of het ondernemerschap voor jou geschikt is. Als dat zo is word je vervolgens verder begeleid naar het opzetten van jouw eigen bedrijf!

Heb je interesse? Vul je gegevens in