Vraag

Hulp met een baan

Goedenavond,
Sinds 2009 zit ik qua werk in een vicieuze cirkel. Sinds de crisis heb ik tijdelijke banen gehad wegens projecten en zwangerschapsverlof. Dan heb ik een paar maanden werk en dan zit ik weer een aantal maanden of jaar zonder werk. Sinds 2014 had ik werk gevonden maar sinds februari 2015 zit ik weer thuis. Wegens fusie contract afgelopen. Ik heb al een aantal gesprekken gehad maar het wil maar niet lukken. Er is geen klik of na 2e gesprek besluit de directeur dat er geen aanknopingspunten zijn. Ik probeer van alles: netwerken, bellen, open sollicitaties, bedrijven langs gaan. Ik ben al al 7 jaar zo bezig en solliciteer me rot. Ik zie het niet meer zitten. Niemand kan mij helpen, ik voel me alleen. Ik ben op zoek naar een parttime baan en heb goede opleidingen en ervaring. Secretaresse, commercieel en sales. Ik ben een allrounder. Ben 47 jaar oud. Ik ben echt radeloos. Er zijn weinig vacatures en als er een vacature is, komen er wel 200 mensen op af. Kunt u mij helpen?

07-11-2022 Vraag van Brigitte

Beste Brigitte,
Ja, kan me voorstellen dat je daar moedeloos van wordt. Ik coach veel vrouwen van jouw ( en mijn) leeftijd, dus dit is heel herkenbaar. Je schrijft dat je een allrounder bent, dat klinkt natuurlijk heel positief Maar dat vinden veel werkgevers juist heel lastig, ze willen je ergens kunnen plaatsen. Iemand die alles kan en wil, dat is lastig....
Juist het creƫren van een duidelijke focus is erg belangrijk, wat wil ik en waarom. Ik zou je daar graag mee willen helpen, ik zit in Haarlem. Een kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend.
Met vriendelijk groet,
Rina Wijnia
De Fit Groep Loopbaanadvies
www.loopbaanadvies.defitgroep.nl
rina@defitgroep.nl
06- 53 52 08 53

07-11-2022 Antwoord door Rina

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Brigitte,
Wat een pokke gevoel moet het zijn : "niemand kan mij helpen en ik voel mij erg allen". Je noemt zelfs "radeloos".
Er staat niet bij waar je woont, maar ik coach via de telefoon of via Skype. En echt waar, dat is geweldig! Neem vrijblijvend contact met me op om eens te kijken of we jouw cirkel kunnen doorbreken.
Groetjes
Thea van der Wallen
www.salire.org
06-39331618
info@salire.nl

07-11-2022 Antwoord door Thea

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Brigitte,
Wat een worsteling! Begrijpelijk dat je hier klaar mee bent. Zo te lezen doe je er ook alles aan om tot een gesprek te komen. Je bent erg gedreven!
Heb je met al je ervaring al eens nagedacht over lesgeven, als zelfstandige starten of richting de communicatie (webdesign, bijvoorbeeld) gaan?

Met vriendelijke groet,
Bert

07-11-2022 Antwoord door Bert

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40