Vraag

Geschikt werk vinden

Ik ben sinds april dit jaar werkeloos, dit vanwege een sterk meningsverschil met mijn toenmalige werkgever en met name met mijn toenmalige direct leidinggevende.
Altijd heb ik in de detailhandel, in de verkoop gewerkt maar werd daar niet heel happy van. Na 13 jaar vond ik dat het tijd werd voor wat anders en ben ik begonnen bij een telecombedrijf als operationeel medewerker en de laatste 2 jaren werkte ik mij op als operationeel inkoper. Dit beviel mij zo goed dat ik hier een opleiding (NEVI-MIL) heb gedaan welke ik succesvol behaald heb.
Helaas heb ik ondervonden dat dat tegenwoordig allemaal niet veel betekend, mijn CV ziet er goed uit maar heb gewoon te weinig ervaring in de inkoop en met het weinige zelfvertrouwen wat ik nog heb kom ik niet altijd zeker over of juist TE zeker over bij mijn sollicitaties.
Ik wil gewoon weer aan het werk maar word erg onzeker hoe langer deze situatie duurt. Voorheen heb ik ook een aantal maanden in de ww gezeten maar kreeg toen de hulp van een bemiddelingsbureau en heb daar veel steun aan gehad.
Ik zou graag een steuntje in de rug willen hebben m.b.t. sollicitaties om mijn leven weer op te pakken. Ik solliciteer elke dag 2 uur in de ochtend, daarna ben ik compleet afgebrand door alle frustratie tijdens dat solliciteren en ik heb het idee dat het sollicitatieproces mij ontzettend in de weg zit en mijn enige obstakel is, Ik ben nu 43 en voel me al iemand die al uitgerangeerd is voordat hij zich heeft kunnen bewijzen. Wat me op de been houd zijn kleine projectjes die ik voor een goede vriend doe m.b.t. social media, opzetten en onderhouden van een webshop en dergelijke maar daar kan ik voorlopig geen brood mee verdienen, want je begrijpt wel, UWV verleend totaal geen medewerking. Daar word slechts gekeken hoe vaak je solliciteert en thats it..

Elk idee of suggestie is welkom. Mijn wens is om werk te vinden wat bij mij past i.p.v. werk waarbij ik mijzelf moet aanpassen.

07-11-2022 Vraag van Rob

Geachte heer / mevrouw,
Hierbij nemen wij de vrijheid om ons aan u voor te stellen en willen daarbij graag aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Tjin Consultancy Group biedt begeleiding bij het solliciteren naar werk. Wij onderscheiden ons hierbij in het bieden van individuele begeleiding, middels persoonlijke trajecten geheel op maat gemaakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat niemand lang werkloos hoeft te zijn. Om deze reden kiezen cliënten heel bewust voor Tjin Consultancy Group. Gemiddeld zijn onze cliënten 2 á 3 maanden bij ons in begeleiding alvorens zij een nieuwe baan vinden.

Bent u het ook zat om werkloos thuis te zitten? Heeft u genoeg van alle afwijzingen op uw sollicitaties? Of vraagt u zich af hoe u daadwerkelijk de show kunt stelen tijdens een sollicitatie gesprek? Neem dan contact op met Tjin Consultancy Group zodat wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen doen.

Afstand hoeft geen belemmering te zijn, want Tjin Consultancy Group verzorgt haar begeleiding ook via Skype.

Voor meer algemene informatie over Tjin Consultancy Group, verwijzen wij u door naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Is uw interesse gewekt? Dan zouden wij u graag willen benaderen om een afspraak in te plannen. Wij zijn per mail te bereiken via info@tc-group.nl en telefonisch op 06-28137795.

Uw nieuwe baan is in zicht!

Met vriendelijke groet,
Kim Tjin
Tjin Consultancy Group

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Dag Rob,
Zoals alle andere mensen kan ik je ook helpen bij solliciteren en alles wat daarbij hoort. Mijn ervaring is dat de focus,dus de afstemming het allerbelangrijkste is in het solliciteren. Dat wil zeggen de juiste actie op het juiste moment. Daarbij wil ik onderstrepen dat het werken aan het versterken van je zelfvertrouwen door goed te kijken naar wat bij je past en waar je naar toe wil door mij als belangrijker wordt gezien dan het solliciteren. Bij het begeleiden van mensen (vaak via het UWV) heb ik de ervaring dat de afstemming en dosering de basis vormt voor het verkrijgen van een baan met hulp of op eigen kracht. Neem gerust eens een kijkje op mijn website en of bel voor meer info:Corine van den Bogaart,06-51824860 www.bogaart-co-coaching.nl info@bogaart-co-coaching.nl

07-11-2022 Antwoord door corine

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40