Vraag

Ik heb behoefte aan iemand die voor mij werk zoekt

Er is een ongelooflijke aantal banen websites en nog meer Loopbaan Coaches / Adviseurs die je adviseur over werk, CV, Sollicitatiebrieven, etc. Het is ook bekend dat er een groot presentatie van de vacatures op de Banen Websites "spook vacatures" zijn. Mijn vraag is of er nog iemand is die actief voor mij een baan zou kunnen zoeken of zijn alle partijen alleen actief voor werkgevers en niet voor werkzoekende? Ik ben 55 jaar en naar 95 sollicitaties komt mijn CV niet verder dan "Andere kandidaten sluiten naar onze mening beter aan...". Ik heb behoefte aan iemand die voor "mij" een baan zoekt en niet een kandidaat voor een werkgever. Met de huidige stelsel lijkt het voor mij als 55 jarige kansloos om via enige website of uitzendbureau te solliciteren.
Is er iemand die als "ongeleerde headhunter" actief voor mij een baan kunnen vinden?
Ik ben een actief IT-er met specialist kennis van betalingen, Fraude, Prepay systemen, Process management, etc.
Ik zie uit naar uw reactie.
Johan

07-11-2022 Vraag van Johan

Beste Johan,
Hierbij nemen wij de vrijheid om ons aan u voor te stellen en willen daarbij graag aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Tjin Consultancy Group biedt begeleiding bij het solliciteren naar werk. Wij onderscheiden ons hierbij in het bieden van individuele begeleiding, middels persoonlijke trajecten geheel op maat gemaakt.

Jouw vraag klinkt zeer herkenbaar, om deze reden hebben wij de zogenaamde "job search" module in het leven geroepen. Meer informatie kun je hier vinden: http://sollicitatiebegeleiders.nl/modules/job-search/

Afstand hoeft geen belemmering te zijn, want Tjin Consultancy Group verzorgt haar begeleiding ook via Skype.
Voor meer algemene informatie over Tjin Consultancy Group, verwijzen wij u door naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Is uw interesse gewekt? Dan zouden wij u graag willen benaderen om een afspraak in te plannen. Wij zijn per mail te bereiken via info@tc-group.nl en telefonisch op 06-28137795.
Uw nieuwe baan is in zicht!
Met vriendelijke groet,
Kim Tjin
Tjin Consultancy Group

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Hi Johan,

Ik kan je wel leren hoe je deze lastige arbeidsmarkt met meer succes kan benaderen. reageren op websites etc heeft niet zoveel zin in deze tijd. Ik zie mensen meer succes hebben als ze zelf bedrijven benaderen. Voor jou solliciteren, daar geloof ik niet in, maar ik kan je wel een beter methode leren als je wilt.

Hartelijke groet,
Milja Falentijn
www.falentijn.nu

07-11-2022 Antwoord door Milja

Vond je dit antwoord nuttig?

Hallo Johan,
Kijk eens op m'n website www.denbrabermanagent.com of ik iets voor je kan betekenen met aanhetwerk.nu en een 'vacaturezoeker'. Uiteraard kunt u vrijblijvend kontakt opnemen voor meer informatie.
Met vriendelijke groet,
Adri den Braber

07-11-2022 Antwoord door Adri

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40