Vraag

Loopbaancoach help, niemand neemt mij aan!

Hopelijk kan ik hier het antwoord vinden of een loopbaancoach wat voor mij is. Ik weet wat ik wil: verder in personeelszaken. Ik heb 5,5 jaar ervaring: 3,5 jaar recruitment op uitzendbureau en 2 jaar personeelsadministratie. Qua type ben ik extravert, maar in mijn werk vind ik het fijn om structuur aan te brengen. Ik ben diegene die zorgt dat al het papier werk wordt gedaan. Een HR-adviesfunctie past bij het extraverte karakterdeel, maar daar heb ik niet de ervaring en persoonlijk nog niet het gevoel dat ik daar klaar voor ben. Ik word ook niet voor dergelijke functie uitgenodigd. De administratieve functie lijkt mij de juiste weg, maar ik sneuvel in de tweede gesprek. Ik mis een stukje ervaring, maar vaker nog is er meer vertrouwen in de introverte kandidaat. Ze zijn bang dat ik niet stressbestendig of nauwkeurig genoeg ben. Waar ik qua karakter match, geen ervaring. Waar ervaring is, geen karakter match. Wat kan ik hier aan doen? Ik kan in ieder geval steun gebruiken.

07-11-2022 Vraag van Jolijn

Dag Jolijn - mocht de inhoud van de site http://www.cesto.biz en de klantervaringen je aanspreken hoor ik graag van je.

Succes !

07-11-2022 Antwoord door Cees

Vond je dit antwoord nuttig?

Goedemorgen Jolijn,
Hierbij nemen wij de vrijheid om ons aan u voor te stellen en willen daarbij graag aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Tjin Consultancy Group biedt begeleiding bij het solliciteren naar werk. Wij onderscheiden ons hierbij in het bieden van individuele begeleiding, middels persoonlijke trajecten geheel op maat gemaakt.
Wij zijn ervan overtuigd dat niemand lang werkloos hoeft te zijn. Om deze reden kiezen cliënten heel bewust voor Tjin Consultancy Group. Gemiddeld zijn onze cliënten 2 á 3 maanden bij ons in begeleiding alvorens zij een nieuwe baan vinden.
Bent u het ook zat om werkloos thuis te zitten? Heeft u genoeg van alle afwijzingen op uw sollicitaties? Of vraagt u zich af hoe u daadwerkelijk de show kunt stelen tijdens een sollicitatie gesprek? Neem dan contact op met Tjin Consultancy Group zodat wij tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen doen.
Afstand hoeft geen belemmering te zijn, want Tjin Consultancy Group verzorgt haar begeleiding ook via Skype.
Voor meer algemene informatie over Tjin Consultancy Group, verwijzen wij u door naar onze website: www.sollicitatiebegeleiders.nl

Is uw interesse gewekt? Dan zouden wij u graag willen benaderen om een afspraak in te plannen. Wij zijn per mail te bereiken via info@tc-group.nl en telefonisch op 06-28137795.
Uw nieuwe baan is in zicht!
Met vriendelijke groet,
Kim Tjin
Tjin Consultancy Group

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Goedemorgen Jolijn,
Weten wat je wilt is al een grote stap die je hebt gezet. En ik merk dat je door "schade en schande" en kennis van de arbeidsmarkt en van jezelf al behoorlijk goed weet waar je mogelijkheden op korte en lange termijn wel en niet liggen. Een loopbaancoach kan jouw eigen bevindingen aanscherpen of juist afvlakken, kan jou adviseren en ondersteunen bij het voorbereiden op het solliciteren/netwerken, nieuwe mogelijkheden zien en aanboren en ook gesprekken voorbereiden en nabespreken met als doel om de kans op het sneuvelen in de 2e te verkleinen. Mocht je in Noord-Oost Nederland wonen dan ben ik altijd bereid met jou in gesprek te gaan. Bijkomend voordeel is dat ik mij naast mijn werk als loopbaancoach ook richt op interim P&O werkzaamheden.

Vriendelijke groet,

Hans Huberts
Goedezet!
06-20102320

07-11-2022 Antwoord door Hans

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jolijn,
Een lastige situatie en ik vind het goed van je dat je hulp wil inschakelen en een loopbaancoach lijkt mij de juiste persoon.
Mocht je in de regio Den Haag, Rotterdam wonen dan nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we naast kennismaken iets dieper op jouw situatie kunnen ingaan en de aanpak die we zouden kunnen kiezen.
Groet en succes
Marese Donkers-Dijken
NOLOC erkend Loopbaanprofessional

07-11-2022 Antwoord door Marese

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jolijn,

Wat mij opvalt is dat je schrijft dat je tijdens het tweede gesprek sneuvelt.
Kan je me uitleggen wat er dan gebeurd?
je brief en c.v. zijn blijkbaar in orde en in het eerste gesprek doe je het blijkbaar wel goed, want anders wordt je niet voor de tweede ronde uitgenodigd.
Je persoonlijkheid lijkt mij sterk, want dat wist de selectant tijdens het eerste gesprek ook al.

Hartelijke groet,
Supportz®

André Supheert Bba. RL

07-11-2022 Antwoord door André

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jolijn,
Ik herken de situatie waarin je je bevindt.
Mijn specialisatie is HR en ik weet dat je in dit vak meerdere richtingen op kan zowel de sociale als de zakelijke kant. Waardoor het soms ook lastig is waar nu jou krachten als persoon liggen.
Uit ervaring blijkt dat bedrijven wat sceptisch zijn op kandidaten die van te voren een commerciële functie hebben uitgeoefend en nu wat meer de uitvoerende kant op willen.
Voor jou is het denk ik belangrijk om goed de voor en nadelen per functie op te schrijven om zo een duidelijke beeld te creëren waar nou eigenlijk je passie ligt.
Als je dat helder hebt en het blijkt dat je graag de ondersteunende kant op wil
gaan, dan kun je het waarschijnlijk beter in je sollicitatiebrief verwoorden.
Waardoor de kans dat je op gesprek mag aanzienlijk groter wordt.
Ben je woonachtig in regio "t Gooi of Utrecht dan zou ik je graag willen helpen om je loopbaanvragen te bespreken en dieper in te gaan op je knelpunten.

Groet en succes!

Ine de Boer
Colour Your Personality
06-55722135



07-11-2022 Antwoord door Ine

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Jolijn,
Het loopbaanadviesbureau Colour Your Personality zit in Hilversum. Ik ben zeer flexibel en heb ook klanten in de regio Amsterdam. Heb je interesse dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met je!

Met vriendelijke groet,

Ine de Boer
Colour Your Personality
06-55722135

07-11-2022 Antwoord door Ine

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40