Vraag

Ik kan geen functie Als medewerker netwerk beheer vinden zonder een rijbewijs. en heb zelf echt niet de financieele ruimte om dit zelf te betalen of te laten financieren. bestaat er een mogelijkheid d

ik werk nu heel erg onder mijn kunne en wordt hier zeer weinig voor betaald. als ik mijn rijbewijs kan halen kan ik eindelijk in aanmerking komen voor de functie waarvoor ik gestudeerd heb namelijk medewerket systeem beheer.
Als ik soliciteer wordt ik afgewezen omdat ik niet ion bezit ben van rijbewijs B.

07-11-2022 Vraag van Robinyo

dit is een lastig probleem. Bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente kan waarschijnlijk niet. het UWV gaat het ook niet betalen. Misschien bij een fonds als Start Foundation proberen. Een creatieve oplossing zou eventueel zijn, dat je een autorijschool aanbiedt om het systeembeheer gratis bij hen te doen voor een bepaalde periode met als tegenprestatie rijlessen.

07-11-2022 Antwoord door Ton

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Robinyo,
Je zit inderdaad in een lastig pakket. Ken je mensen die jou eventueel (een deel van) het geld willen lenen? De creatieve oplossing van mijn collega is er ook 1 waarover je met autorijscholen in gesprek kunt. Kun je nu toch iets betalen (al is het maar bijv. € 5, - per les ) en zodra je werk hebt betaal je de rest. Je kunt dan ook nog denken aan combinaties van mogelijkheden, een deel lenen bij mensen die je kent, deel om als tegenprestatie wat voor de autorijschool te doen. Misschien is het toch mogelijk om bij de gemeentelijke sociale dienst een lening af te sluiten? Vraag ook mensen die jij kent en vertrouwd om met je mee te denken, er zijn vast nog meer ideeën te bedenken en uit te zoeken.
Succes,
Carla Huppelschoten
info@werkcollectiefeemvallei.nl
www.werkcollectiefeemvallei.nl

07-11-2022 Antwoord door Carla

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40