Vraag

Is het beter om bij een uitzendbureau langs te gaan dan online te solliciteren

Ik heb het idee, en dat wordt ook vaak bevestigd als ik soms bel naar een werkgever, dat er wel meer dan 50-100 man reageert op een vacature.
Daardoor lijkt het wel of ze niet meer naar je CV kijken.
Is het zo dat je bij een uitzendbureau directer contact hebt met beter uitzicht op een baan.

07-11-2022 Vraag van Angie

Hoi Angie,

Het is het beste om onderscheidend te zijn op de arbeidsmarkt en een goed voorbereid telefoongesprek kan hieraan bijdragen. Daarnaast is het belangrijk dat je,je CV zodaning opstelt dat het zo veel mogelijk matcht met het gevraagde profiel.

Tjin Consultancy Group heeft een sollicitatieprogramma ontwikkeld die er voor zorgt dat jij zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Wij nodigen je daarom uit voor een vrijblijvend intake gesprek zodat wij de details met je kunnen doornemen.

Indien je interesse hebt stuur dan even een mailtje naar info@tc-group.nl, zodat wij contact met je kunnen opnemen. Of bezoek onze website www.sollicitatiebegeleiders.nl

07-11-2022 Antwoord door Kim

Vond je dit antwoord nuttig?

Angie,

Je geeft in je vraagstelling zelf al vaak een antwoord.
Natuurlijk moet je niet nalaten om je zelf bij zoveel mogelijk UZB te laten zien.
Ik heb zelf meer dan tien jaar in de commerciële bemiddeling gewerkt en het werkt gewoon als je bij een CV / intake een persoon kan intekenen.
Uiteraard moet je motivatie en het CV op orde zijn. Hoewel onderscheiden in je sollicitatiestijl zeker geapprecieerd wordt bij veel bedrijven, en UZB's, proberen ze toch vaak op standaarden terug te vallen. Maak dus branche specifieke CV's. Natuurlijk gebaseerd op concrete ervaringen.

Veel recruiters en uitzendprofessionals kijken tegenwoordig op LinkedIn. Het zeker de moeite waard om daar ook eens over na te denken. Bij LinkedIn is de truc dat je niet alleen mensen toevoegt maar hen écht probeert te interesseren in een persoonlijke kennismaking. Dit is het zogenaamde kwalitatieve netwerken.

Wil je meer weten, en praktische tips over hoe je specifieke CV's kan maken, dan hoor ik dat graag.

Succes met je missie!

Roy Derksen
Aspect Organisatie & Advies
0614420322

07-11-2022 Antwoord door Roy

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40