Vraag

Mijn cv is een wirwar van diverse werkervaring in diverse sectoren en opleidingen in diverse richtingen. Hoe kan ik dit het beste structureren zodat het nog egens op lijkt?

07-11-2022 Vraag van Vanessa

Hallo Mirjam,
Ik heb een document voor je met voorbeeld CV's. Dit beschrijft hoe je een authentieke en krachtige CV maakt, zodat jij opvalt op een manier die bij je past.
Resultaat: 3X zoveel uitnodigingen.
Als je wilt, mail je mailadres naar bodo@loopbaanregisseur.nl en dan mail ik het graag naar je toe.
Bodo Agterhof

07-11-2022 Antwoord door Bodo

Vond je dit antwoord nuttig?

Zonder je CV te zien is het lastig heel persoonlijk advies te geven. Maar in grote lijnen. kijk in alle diverse functies die je hebt gehad, wat de verbindende factor is. Ofwel. wat kenmerkte jouw manier van werken in al die functies? Op die manier zorg je ervoor dat er een soort logisch verband ontstaat in je CV.

Dat kan overigens best een lastig klusje zijn. Ik wil daarom best even meekijken. Als je dat wilt, stuur dan je CV even naar ard@averca.nl, liefst vergezeld van een aantal vacatures die je passend vindt of een goede omschrijving het werk dat je zoekt.

Heel veel succes!

Ard Verrips
Averca, training en loopbaanadvies

07-11-2022 Antwoord door Ard

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van de beste sollicitatietraining

Wij vergelijken de sollicitatietrainingen in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende traject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Sollicitatietraining traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40