Siebert & Wassink

Plaats een review

Vertrouwd, veelzijdig en vernieuwend. Bij een partner die 'doet wat het resultaat nodig heeft', valt alles op z'n plek!

Voor werkgevers:

Organisaties met talent versterken... Dát maakt Siebert & Wassink relevant. Met passie, plezier en professionaliteit brengen we ontwikkeling in resultaat. Het beter doen voor onze klanten, elke dag opnieuw. Inmiddels het oudste en meest toonaangevende HR adviesbureau van Oost Nederland. Dat werden we niet door zelfgenoegzaam achterover te leunen. D’r an! Talent benutten en doen wat het resultaat nodig heeft, om het succes van mensen & organisaties te vergroten.

Assessment & Advies
Inzicht in persoonlijkheid, professie en potentieel, geeft uitzicht in kansen, keuzes en coaching!

Met meer dan 300 selectie-, ontwikkel- en loopbaanassessments per jaar, zijn we het leidende bureau in potentieelonderzoek van Oost Nederland. Ieder mens is uniek, elke organisatie heeft haar eigen DNA. Dat verdient maatwerk en antwoorden op jouw eigen onderzoeksvragen.

Werving & Selectie

De juiste keuze voor strategisch management en hoger opgeleide professionals.

Ruim 18 jaar is Siebert & Wassink dé executive search specialist van Oost Nederland. Met expertise en een netwerk op topniveau maar zonder de ''air" van de zuidas. Omdat echt belangrijke mensen juist de mensen zijn voor wie belangrijk zijn niet zo belangrijk is.

Organisatieadvies & HRM

Dat verandert de hele zaak!

Mensen bewegen organisaties. Waarom blijven we het dan andersom proberen? Meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid vragen zonder het te geven werkt averechts. Elke organisatieverandering is het resultaat van mensen die anders zijn gaan werken. Organisatieontwikkeling begint daarom nooit aan de tekentafel, maar bij het koffie apparaat. Een open gesprek brengt meer in beweging, dan duizend perfecte plannen.

Ontwikkeling & Loopbaan

Verandering is onvermijdelijk, ontwikkeling is een keuze.

Darwin zei het lang geleden al: "Het is niet de sterkste of meest intelligente die overleeft. Wel degene die zich het beste aanpast aan veranderingen". In deze tijd van snelle innovaties en constante change, is dit inzicht actueler dan ooit. Dit vraagt om proactief loopbaangedrag van iedereen.

Recruitmentpartners

Wie wacht op de vraag, is altijd te laat met het antwoord!

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper; regie en slagkracht in werving & selectie steeds belangrijker. Wie wacht tot de vacature ontstaat, is eigenlijk al te laat. Wie niet doorpakt in de procedure, verliest de interesse van interessante kandidaten.
Je selecteert op kwaliteit, drive en proactiviteit? Degene die je wilt hebben doet dat zelf ook.

Interim Management

Snel inzetbaar, slagvaardig en succesvol!

Verwonderen, verbeteren, verankeren. Dat is de kracht van een goede interim-professional. Soms vanuit tijdelijke behoefte aan expertise en soms om een pittig verandertraject te leiden. We kennen en ondersteunen de beste interim-professionals in de publieke sector en het bedrijfsleven.

Wij zijn gevestigd in:

Enschede, Lichtenvoorde

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.

Specificaties

Methode

  • Selectie-assessment
  • Ontwikkelingsassessment
  • Managementassessment
  • Loopbaanassessment

Aangesloten bij

  • Noloc

Aangesloten bij

  • Noloc
  • Enschede
  • Lichtenvoorde
  • Gelderland
  • Overijssel