Senszu Stress & Burn-out Coaching

Bekijk bedrijfsprofiel

Loopbaanbegeleiding medewerkers

€ 295,00 (3 uren)

0.0

Aantal vestigingen: 0 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat Max. 1 deelnemer

Deze vorm van coaching is toegespitst op de huidige werkomgeving en kan gecombineerd worden met een driegesprek. Bewustwording op identiteitsniveau wordt gecombineerd met inzicht in talenten en competenties. Binnen een team kunnen kwaliteiten hierdoor effectief en optimaal worden ingezet en benut.

 

Ook in de vorm van een preventief spreekuur op de werkvloer in te zetten. Voor een luisterend oor, inzicht en makkelijk in te zetten handvaten. Stimuleert openheid waardoor stress en een eventuele burn-out eerder in het vizier is. Ook geschikt als loketfunctie op een hogeschool of Universiteit.

 

Als werkgever heeft u er belang bij dat uw werknemer goed in zijn of haar vel zit én goed matcht met uw bedrijf. Wanneer er sprake is van overlappende kernwaarden zal een werknemer langer bij u willen blijven werken. Om hierin tegemoet te komen wordt aangeraden met enige regelmaat iets te organiseren in de richting van verbinding, persoonlijke groei of communicatie. Denk aan (periodieke) coaching, een workshop, cursusreeks of lezing. Hiermee creëert u inzicht en bouwt u aan de lange termijn relatie met uw werknemer.  Ook praktische aanpassingen, bijv. in de kantoorinrichting, kunnen van betekenis zijn voor uw werknemers en stress factoren verminderen. Ik denk graag met u mee om te kijken wat passend is in uw situatie.

Heb je interesse? Vul je gegevens in