School voor praktische menskunde

Plaats een review

De

Voor werkgevers:

Mensen

werksituatie.De cirkel waar wij mensen inzitten, is dat situaties gedachten oproepen en die bepalen onze reactie. Gedachten die als vanzelf opkomen. Zo worden we gestuurd door onze eigen gedachten en kunnen we niet vrij zijn. De eigen gedachtewereld leren kennen en daar invloed op uit kunnen oefenen is het doel met het Gedachten Analyse Programma. De verbinding tussen jezelf en je gedachten. Het Gedachten Analyse Programma (GAP) is een manier om jouw denken in evenwicht te brengen. In evenwicht met hoe jij eigenlijk bent en met de werkelijkheid. Niet in één keer, niet als de grote verandering, maar stapsgewijs, of beter gezegd situatiegewijs. De informatie voor zelfcoaching vindt u op deze site.

Motivatiemanagement

Dan is er die buitenwereld nog. De mensen om je heen. Mensen met andere behoeften en daarmee andere invalshoeken waar je soms niets van begrijpt. Je herkent je eigen behoeften niet in de ander of in een (werk)situatie. Dat zorgt voor terughoudendheid, vervreemding en miscommunicatie. Daarvoor is de Motivatiegids ontwikkeld. Een brug van kennis van de motivatiebehoeften tussen de mens en zijn omgeving. Het doel is om meer te verbinden door de verschillen in motivatiebehoeften te gaan herkennen. Een verbetering van binnenuit.

Opleidingen

Het doel van de school voor praktische menskunde is om kennis over te dragen met nieuwe vaardigheden. Interactief. Er vinden dus geen intensieve groepsprocessen plaats, de nadruk ligt op het individu. Daarom, geen trainingen, workshops, maar cursus en opleiding. Iets leren, waar je je hele leven iets aan hebt.

Wij zijn gevestigd in:

Lathum

Heb je interesse? Vul je gegevens in:

Ons aanbod

Advies op maat

Prijs op aanvraag

Wilt u een advies op maat? Leg ons uw situatie uit en wij geven u altijd persoonlijk advies.