Outplacement

€ 3.500,00 (6 maanden) Aantal vestigingen: 1 Aanbod beschikbaar: Online, Op locatie bij kandidaat, Utrecht Max. 1 deelnemer

Door reorganisatie kan een medewerker boventallig raken. Ook kan het voorkomen dat een medewerker (door omstandigheden) in zijn functie niet meer op zijn plek is. Voor werknemer en werkgever zijn dit vervelende situaties. SARA Werkt begeleidt uw medewerker(s) graag bij de nieuwe stap in zijn/hun loopbaan!

Een traject bij SARA Werkt begint met een vrijblijvende intake. Daarna wordt op basis van de vraag een trajectplan met bijbehorende offerte opgesteld. Gedurende de begeleidingsperiode wordt u door middel van rapportages op de hoogte gehouden van de voortgang in het traject. Ook is er tussentijds telefonisch contact mogelijk om de voortgang te bespreken. Het doel van de outplacementbegeleiding is duurzame werkhervatting in een passende baan en werkomgeving en hernieuwd werkplezier.

Direct aan de slag!
We brengen met uw werknemer zijn kwaliteiten, capaciteiten, opleiding, ervaring, wensen en leerdoelen in kaart. Die vertalen we samen naar een nieuwe gewenste- en haalbare baan die past bij de huidige situatie. Belangrijk is dat de werknemer de komende periode goed vooruit kan. De Adviseur zal de klant tijdens persoonlijke afspraken op praktische en opbouwende wijze begeleiden bij de te ondernemen sollicitatie-activiteiten. Er wordt wekelijks of om de week een persoonlijke afspraak gemaakt op ons kantoor of elders.

Ondersteuning van de klant kan geboden worden bij het maken van CV en/of sollicitatiebrief en bij de wijze van solliciteren (social media, contact met werkgevers, netwerken). Ook biedt SARA Werkt hulp bij voorbereiding van (telefonische) sollicitaties, en evalueren we gevoerde sollicitatiegesprekken. We gebruiken ons grote bedrijvennetwerk om passend werk te vinden. Naast persoonlijke afspraken met de klant is er ondersteuning per telefoon en mail.

Heb je interesse? Vul je gegevens in