Vraag

Onbetaald verlof tijdens re-integratie

Vaste baan. nu 13 maanden ziek en de re-integratieverplichtingen (werkhervatting/gesprekken/dreiging spoor 2 en dergelijke) doen mijn herstel duidelijk geen goed maar besef dat er geen keuze is....snap dat ook.
Ik heb behoefte aan een jaar volledige rust zonder welke verplichting dan ook. Een sabbat, onbetaald, ik kan die periode financieren en ben daartoe bereid. Ben er heilig van overtuigd dat het me op deze manier wel lukt om na mijn sabbat mijn eigen baan weer op te pikken en gewoon weer goed te functioneren. Kan en mag dit? Indien nodig in overleg met UWV? Ik financier mijn eigen ziektejaar, indien hersteld nadien krijg ik mijn eigen job terug, indien onverhoopt niet hersteld pakken we de re-integratieprocedure en tijd die nu nog resteert weer op. Het kost ze geen geld en ik zal er toch zeker beter voorstaan na zo'n jaar dan nu. Maar kan het? Mag het?
Ik wil dus een pauze in de re-integratie. Het is niet de bedoeling dat ik me beter meld voor de sabbat.....zal baas niet intrappen....krijgt ie na dat verlof me weer 2 jaar voor zijn kiezen....of is dat anders te ondervangen?

07-11-2022 Vraag van Emmy

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40