Vraag

Geen werk of uitkering en reuma

Help mij a.u.b.. Ik heb mijn hele leven gewerkt en ben 8 jaar naar Schotland geweest. Bij terugkomst in Nederland, na opgelicht te zijn in Schotland en een zeer zware vergiftiging te hebben opgelopen, is er reuma bij mij geconstateerd. Nu zit ik thuis zonder werk of uitkering en weet niet wat te doen.
Graag wil ik hulp. Wat kunt u mij adviseren?

07-11-2022 Vraag van Janneke

Beste Janneke,
Wat een toestand. Nederland heeft gelukkig een sociaal vangnet, waar iedereen aanspraak op mag maken als deze denkt daar recht op te hebben. Je zou een afspraak kunnen maken bij de sociale dienst in je woonplaats en je situatie uitleggen. je hebt in ieder geval een bescheiden inkomen nodig om je kosten te kunnen betalen en dit geeft je hopelijk een stukje rust om je verder te oriƫnteren.
Heel veel sterkte met de situatie,

07-11-2022 Antwoord door Anita

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Janneke, we horen je schreeuw om hulp. Misschien kunnen we je zelfs helpen met je gezondheid. Kijk eens op www.discover-freedom.org - sinds 1978.

07-11-2022 Antwoord door Marcel

Vond je dit antwoord nuttig?

Beste Janneke,
Wellicht er overvloede: maar je bent ook vrij om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek om rustig je situatie door te nemen. Ik kan me voorstellen dat het momenteel veel voor je is.
met vriendelijke groet

07-11-2022 Antwoord door Anita

Vond je dit antwoord nuttig?

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40