Vraag

Heb ik recht op een uitkering?

Ik heb een tijdelijk contract voor 6 maanden. Hiervoor heb ik twee maanden bij een andere werkgever gewerkt. Daarvoor was ik nog student. Nu loopt mijn huidige contract op 30 juni 2013 af en wordt het niet verlengd. Krijg ik een uitkering?
Ik ben vorig jaar september afgestudeerd (WO). Toen ging ik twee maanden werken (fulltime van oktober tm november 2012) bij bedrijf A. In december 2012 ben ik aan een nieuwe baan begonnen bij bedrijf B. De maand december begonnen als stage (met vergoeding) bij dit bedrijf. Daarna (januari 2013) tijdelijk contract voor half jaar getekend, bij bedrijf B. Fulltime werk. Hetzelfde salaris als de twee maanden werk hiervoor bij bedrijf A. Nu loopt dit tijdelijke contract bij bedrijf B op 30 juni 2013 af en heb ik te horen gekregen dat het niet wordt verlengd. Krijg ik dan een uitkering? Omdat ik dus nog niet zo veel heb gewerkt. Reden waarom het niet verlengd wordt is omdat er geen geld meer is om mij te betalen, maar ze gaan (nog) niet failliet. Hoor graag van jullie wat mijn situatie wordt en wat mijn rechten zijn!

07-11-2022 Vraag van Ronel

Wij helpen je bij het vinden van het beste re-integratiebureau

Wij vergelijken het aanbod voor re-integratie in Nederland. Je kan zelf zoeken naar het best passende re-integratietraject, of je vraagt ons om advies. Wij zijn onafhankelijk en delen graag onze expertise.

Re-integratie traject

Bekijk zelf alle trajecten per regio, expertise en kosten. Lees de reviews.

Behoefte aan maatwerk?
Vraag snel 3 offertes op.

Vul het formulier in of neem snel contact met ons op.
085 - 40 195 40